Beşiktaş, Trabzonspor karşısında Semih Kılıçsoy’un golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdulah Avcı açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da Eşsiz Deniz Keyfini Kiralık Yat İle Çıkarın Bodrum'da Eşsiz Deniz Keyfini Kiralık Yat İle Çıkarın

Abdullah Avcı açıklamasında, "Kırılmalar olacaktı ama son 2 maçı 3 maçı da kaybetmeyebilirdik. Trabzonspor büyük bir camiadır her zaman çıkışları vardır. Kazanma serisine tekrar başlayacağız. 2 oyuncunun dönmesi bile bizi olumlu etkiledi. Oyun üstünlüğünü almamızı sağladı. Son 3 maça göre oynadığımız en iyi oyunu söyleyebilirim. İlk şut gol oldu. Hakem hakkında 20 senede 5 kere yoktur. Bir maçta hakemde formsuz ben de formsuzum demiştim. Hakem de teşekkür etmişti. Bilgilendirme istiyorum. Taç 46’da gol oluyor ve kırılma yaşanıyor. Bugün Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadık ve kazandık. O gün de sordum forması sırtından çıkmış bir oyuncu penaltı verildi bugün de 44. Dakikadaki pozisyonun ne olduğunu merak ediyorum. Dönüşte gol yedik ikinci yarıda oyun ve pozisyon üstünlüğümüz vardı. Ne kadar iyi oynarsan oyna detaylar belli ediyor. Semihi tebrik ediyorum yaptığı vuruşlardan dolayı. Oyun olarak kazandık ama skor olarak kazanamadık. Trabzonspor bundan sonraki süreçte belki transfer yapabilir. Oyuncularımız Afrika Kupası’nda final oynuyor. Trabzonspor taraftarının desteğiyle 3. Lük ve Avrupa kupası hedefine devam edeceğiz.  Dışarıda muhakkak hakem hocaları MHK değerlendirir. Genç bir çocuğun iki golünü atamayız. 44. Dakikada mağlup giriyorsun. Mağlubiyete girmek ve böyle bir pozisyonla girmek kötü hissettirir. Kazanmak devam edeceğiz. Ulaşabilir hedefimiz 3.’lük bu hedefi yakalayacağız. Her takım her sene şampiyonluğa oynayamaz. Biz tekrar kazanarak devam edeceğiz. 

Şampiyonluklardan sonra son 3 seneye baktığınızda Beşiktaş’ın şampiyonluğu Trabzonspor’un şampiyonluğu Napoli gibi aynı süreçler yaşanıyor. Aynı deneyimleri uygular mısın. Hamsik benim çalıştığım özel bir oyuncu antrenör gibi sahada özel bir örnek oyuncu. Her zaman böyle oyuncular çıkmıyor. Organizasyona böyle oyuncular eklersek karşılığını alırız. Hamsik’in yakında ziyaretine gideceğim.  

İşimizi belki iyi yapıyoruz Trabzon’un dinamikleri seni motive eder. Trabzonspor’da bize eksi yazabilecek bir şey yok. 1 haftadaki 3 maç mı Abdullah Avcı ve ekibine eksi yazacak. Trabzonspor bazen şampiyonluğa bazen de üçüncülüğe oynayacak. Kazandıkları kasasına girenler çok önemli şeyler. Trabzonspor teknik direktörü olmak motivasyonunu arttırıyor bunlar var. Trabzonspor vazgeçmez inadıyla….. Başkanla her zaman görüşüyoruz. Trabzonspor menfaatleri çok önemli. Mevcutta kadromuz var. Futbol takımının başına gelmeyecek şeyleri yaşadık. Fenerbahçe maçında Trezeguet ve Bakasetas hamle oyuncusuydu. 60. Dakikada oyuna soktum. Bugün geldiğimiz nokta bu Trabzonspor’un menfaatlerine uygunsa yapacağız. Yurt dışına premier lige gidenler oldu. Biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Görüştüklerimiz var, hayırlısı…"

Editör: Haber TS