Enis Bardhi Sezon Sonunu İşaret Etti Enis Bardhi Sezon Sonunu İşaret Etti

Trabzonspor bugün Karadeniz derbisinde, Papara Park’ta Samsunspor’u ağırlıyor. Karşılaşma öncesinde, konuşan Trabzonspor teknik direktörü rotasyon yapamadıklarını söyledi. 

Transferle ilgili de açıklamalarda bulunan Avcı, özetle şu ifadeleri kullandı: 
“Aynı kadro, fazla rotasyon yapamıyorum. Rotasyon eskiden şey oluyordu bu kadar olur mu diyorlardı. 
2 sakatımız var, 2 de Afrika Kupasında olan oyuncularımız var. Kulübede 2 stoperimizin 7 aydır maç oynamadalar. Geri kalan genç oyuncular. Fazla süre almamışlar. Mevcut takımla devam ediyorum. Bu bahane değil. Bunu konuşarak değil çalışarak daha iyi hale getirmek istiyoruz. 

72 SAAT SONRA BİR MAÇ DAHA
Maç trafiği yoğun. Özellikle örnek vereceğim. Bu bir eleştiri değil. 72 saat dolmadan ben Antalya deplasmanına gideceğim. 
Fiziksel olarak toparlanma sürecine müsait değil. Bu fikstürde var. Böyle açıklandı. Dinlenerek oraya gitmeye çalışacağız. Rotasyon da fazla yapamadığım için oyunculara fiziksel olarak yükler bine biliyor. 

KENDİ SAHAMIZDA 21 PUAN TOPLADIK
Hocanın değişimi ile maç kazanmış belli oyun planları var. Kenar ortaları var, alan savunması yaptıktan sonra savunmadan hücuma geçişleri var. Hızlı başlamaları, uzun taçları var. Bunlarla ilgili dinlendik ama görselde çalışabildik. Kendi sahamızda son 10 maçtır 21 puan topladık. Puan ortalamamız son derece iyi baktığınızda. 

KADRONUN ZENGİNLEŞMESİ, BU SENE Mİ SEZON SONU MU?
Daha iyisi olabilir miydi, olabilirdi. İnişler çıkışlar olacak. Bu sene dalgalanmalar olacak. Kadromuzu zenginleştirmemiz lazım. Bu şimdi mi olur, sene sonu mu olur, onun üzerinde çalışıyoruz. 
Maç sonunda maçı kazanmış, taraftarını mutlu etmiş bir takımın teknik direktörü olarak yanınıza gelirim.”

Editör: Haber TS