Her ne kadar yıllar geçmiş olsa da popüler oluşunu hiçbir şekilde yitirmeyen ve ilk gün izlendiği gibi hala izlenmekte olan Sihirli Annem dizisinde oynayan eski oyuncuları  Acun Ilıcalı tarafından Exxen platformu dizisine ilişkin çok fazla konuşulacak açıklamalar da bulunmuştur. Youtube platformu üzerinde bir program da konuk olan Sihirli Annem dizisinin sevilen oyuncularına Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu üzerinde çekilmekte olan yeni versiyonu ile alakalı gelen sorulara hep birlikte yanıt vermiştir. Seneler geçmesine rağmen izleyiciliğini o tazeliği asla yitirmeyen  Sihirli Annem dizisi unutulmayacak anılar bırakan eski oyuncuları Youtube üzerinde yayınlanan bir programa davet edilmiştir.  Seneler önce uzun uzun çekilmekte olan sevilen dizi projesi olan Sihirli Annem dizine dair merak konusu olan tüm soruları tüm içtenlikle yanıtlarda bulunan ve bilinmeyen bütün konulara açıklık getiren eski oyunculardan ses getirecek açıklamalar geldi.

Acun Açıklama Yaptı

Katılmış oldukları program sırasında kendilerine yöneltilmiş olan “ Sihirli Annem adında dijital platformda çekimlere devam edecek olan proje hakkında neler düşünmektedirler ? Size teklifte bulundular mı? Teklif gelirse rol almayı düşünüyor musunuz ?  Acun Ilıcalı tarafından Exxen platformunda tekrar gösterime girecek dizi hakkında gelen soruları yanıtladırlar.  Acun Ilıcılı tarafından yeni platformda kurulan ve gösterime giren Sihirli Annem dizisi hakkında sorulan sorulara eksi oyuncular tarafından gelen yanıtlara bakacak olursak. Öncelik olarak böyle bir soru çok manidar olacaktı bu gayet belli bir şey sonuç olarak böyle bir soru ile karşımıza çıkılacağını biliyorduk.

Sihirli Annem dizisinin Cem karakterini canlandıran Buğra Özmüldür, Elbette ki biz ilk duyduğumuz zaman çok fazla heyecanlandık. Fakat bize ulaşmamış olmaları hakkında aramızda konuştuk. Ben şöyle bir şey yazdım Mahallenin Muhtarları da bu şekilde çekilecekmiş, fakat yeni kadrosuyla çekimleri yapılacakmış. Herhalde buna benzer bir şey yapacaklar, sanırım bu sebepten dolayı bundan bizim hiç haberimiz olmuyor dedim ve aradan çok zaman geçmeden öğrendik ki öyle de oluyormuş.” Şeklinde ifadelerine yer vermiştir. “ Ben bilmiş olsaydım yeni oyuncular ile tanışmayı çok isterdim ve hatta eski oyuncular ve yeni oyuncular ile birlikte çekimleri yapardım bu daha çekici olurdu.”

Editör: TE Bilişim