AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıda kürsüye çıkan milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu, Trabzon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon Başkanlığının bugünkü Trabzon Yüzyılı, Trabzon Vizyon Toplantısında Trabzon milletvekili adayları Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Meryem Sürmen ve Zafer Ofluoğlu yer aldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları tek tek kürsüye çıkarak söz aldı. Partinin 6. sıradan Trabzon milletvekili adayı olan eski MÜSİAD İl Başkanı Zafer Ofluoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar geldi.

Zafer Ofluoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin şer güçlerine tokat gibi ineceğini söyleyerek konuşmasına başladı. Türkiye'nin yeni döneminin, gençlerin hayallerine odaklanacak ve bu imkanlara sahip olacak bir dönem olacağından bahsetti. Recep Tayyip Erdoğan'a vatana ve millete hizmet konusunda kendilerine fırsat verdiği için teşekkürlerini sunan Ofluoğlu, "Trabzon olarak çok güçlüyüz." dedi.

AK Parti'nin ilk günkü heyecanını 14 Mayıs seçim günü sandığa yansıtacaklarını açıklayan ve ilden 6 vekil çıkaracaklarından emin olduğunu ifade eden Ofluoğlu, "14 Mayıs'ta gönülleri fethedeceğiz. Yeniden büyük Türkiye ve Trabzon için el ele çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Didem Bektaş