Konuştuğu her şey ve yaptığı her hareket magazin dünyasına bomba gibi düşen güzel şarkıcının son gündemi ise herkesi heyecanlandırdı. Kısa süre önce eğitim ve iş için Amerika’ya giden Tilki bulunduğu yerden takipçilerine paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Her paylaşımı sayısız beğeni ve yorum alan Aleyna Tilki bu kez pes artık dedirten bir paylaşım yaparak sosyal medyayı salladı. Sahne performansı ve akıl kurcalayan cevapları ile bilinen Tilki en son sosyal medya hesabından sutyensiz olarak oynadığı kalça dansı videosunu paylaştı. Olay dansı takipçilerini ikiye böldü. İşte merak edilen detaylar…

En Son Annesinden Fırça Yemişti!

Amerika’ya eğitim için giden güzel şarkıcı Hollywood yıldızlarının yaşadığı bölgede kiraladığı ev ile gündeme gelmişti. Evin kirası ise dudak uçuklattığı için annesinden uyarı almıştı. Ancak bu uyarıyı da dikkate almayan Aleyna Tilki yine tepki almış nitekim kararından vazgeçmeyerek o yüksek kiralı evde kalmaya devam etmişti. Gündemden düşmemeye devam ederek, yeşil ışık paylaşımı da olay yaratmıştı. İnstagram hikâyesinde yeşil ışığın ruha iyi geldiği gibi bir paylaşım yaparak herkesin gülmesine neden olmuştu. Genç şarkıcının son paylaşımı ise bundan çok daha farklı ve ilgi çekmeyi başardı.

Olay Dans Herkesi Heyecanlandırdı!

Takipçi kitlesi genelde küçük yaş gurubu olan Aleyna Tilki’nin paylaşımları herkesi şok ediyor. Eşofmanlı ve sutyensiz yaptığı kalça dansını herkesle paylaşan Aleyna Tilki olay olmayı yine başardı. Takipçilerini ikiye bölen paylaşımı buna rağmen çok sayıda beğeni de aldı. Zaten sahnedeki dansları yakından bilinen güzel ve genç şarkıcının hayran kitlesinin küçük olmasına rağmen yaptığı bu paylaşım bazı ebeveynleri kızdırdı. Çocuk kitlesine hitap eden bir sanatçının daha uygun paylaşımlar yapılması gerektiği belirtildi. Ancak Tilki hiçbir yorumu dikkate almayarak paylaşımını kaldırmadı. Bu kez gündeme ne ile geleceği ise merak ile bekleniyor.

Editör: TE Bilişim