Trabzonspor güzel bir galibiyet aldı ..Alınan galibiyet beni olduğu gibi tüm Trabzonspor taraftarlarını mutlu etti..

İnanalım inanarak yola devam edelim..maça tutuk başlayan takımımız , ilk yarı da bize adeta ecel terleri döktürdü. .Gününde olmayan Berat tel tel döküldü ..Unutmayalım ki biz Trabzonspor'uz..Büyük bir takımız güçlü bir ekibiz ..

bu kadar kolay teslim olmamalıydık ..Olamazdık.
Denswil dengesizce girdiği bir pozisyonda hakem var a giderek penaltıya hükmetti ..1-0 yenik durumdaydık ve atak üstüne atak yiyorduk..Adeta çember altına alınan Nwakaeme' kalabalık savunma karşısında adım atamadı .Cornelius ise beklediği ortalar gelmeyince yetersiz kaldı.Futbol ustası hocamız Abdullah Avcı 2.yarıya 2 değişiklik ile başladı .Genç Ahmetcan 'ı oyuna alarak Siopisi de sahaya sürerek gerekli değişiklikleri yaptı .İstediğimiz beklediğimiz Trabzonspor sahada görünmeye başladı .84.dakika ya kadar 1-0 yenik olduğumuz maç ta 85 ye Bakasetasın müthiş füzesiyle maça dengeyi getirdik .1-1..  
89.dakika da GS kalecisi eski oyuncumuz Fatih Öztürk ve Taylan Antalyalı ortak hatası ile top Edin Wisca 'nin önüne düştü..Vişça bu hatayı affetmedi.2-1 öne geçtik.
Şimdi yazımızın başında kullandığım başlığa sıra geliyor..
Açtığım izlediğim tüm spor programları Trabzonspor'un aleyhine hakem hatası olmamasından tütün, TFF tarafından Trabzonspor'un kollandığına kadar akıl ve izandan yoksun açıklamalar yaptı.Ne kadar zoruna gitmiş birilerinin Trabzonspor'un lider olması .Ne kadar zoruna gitmiş birilerinin Trabzonspor'un şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor olması ..
İlla hakem hatasını yapılması bizim aleyhimize.İlla var gidilen her pozisyonda aleyhimize karar mı çıkmalı .Şaşırıyorum ,şaşıyorum bu akıl tutulmalarına.
2010-11 sezonunda bu ülkede Fenerbahçe için 1 gecede yasa değişti bunu ne çabuk unuttunuz.
Uluslararası mahkemeler tarafından onaylanan şike de Fenerbahçe cezasız kurtuldu..Bunlar neden unutuluyor.İsvicre Federal mahkemesi Türk yargısı ne karar verirse versin bizim kararımız değişmeyecektir açıklamasını yaptı..Bunlar unutulmamalı ..Bizim camiamıza seslenmek istiyorum.Ne olur bu algı oyunlarına gelmeyelim.Ne olur bu ucuz planlara aktör olmayalım .TV ekranlarında adeta sanki Trabzonspor maç kazanmıyor da , rakipler bizi zorlamıyor havasında olanlara daha 1 hafta önceki Giresunspor maçını örnek gösterebilirim .Bizim maçta aslan kesilen Giresunspor kalecisi Okan Koçuk dün , oynadıkları Giresunspor - Alanyaspor maçında 5 dakika da 2 gol yedi..Şaşırdım sadece..Bizim maçta üst üste 2 penaltı kurtaran Okan adeta dökülüyordu.
Bir diğer örnek de Antalyaspor ..Bize aslan kesilen Antalya biizim maçtan sonra oynadığı 7 maçta 4 mağlubiyet 3 beraberliği var..Şimdi soruyorum TV başında yorum yapan bazı Trabzonspor düşmanlarına kim Trabzonspor a yatıyor !!! Bu çocuk masalları ile TV perde yorum yapmayın lütfen..Biz alanımızın akı ile zirvedeyiz ve olmaya da devam edeceğiz ....