48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman düzenlenecek? 2022 Altın Kelebek adayları kimler, hangi diziler? İşte Altın Kelebek Ödülleri…

ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN 2022?

48. Altın Kelebek Ödülleri bu yıl da yine Pantene sponsorluğunda gerçekleşecek. Televizyon dünyasının en başarılı dizilerinin ve oyuncularının ödüllendirileceği gecede adaylar da belli oldu. Peki, Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman? Merakla beklenen prestijli ödül töreni bu sene 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Adaylar arasında 26 Ekim'de başlayan oylama, 9 Kasım'da son bulacak. Ve asıl adaylar arasından kazananlar 4 Aralık gecesi belli olacak.

ALTIN KELEBEK ADAYLARI 2022!

Altın Kelebek 2022 adayları dizi tutkunları tarafından merak edip araştırılıyor. Peki, 2022 Altın Kelebek adayları kimler, hangi yapımlar oldu?

Ödüllerin verileceği kişiler Hürriyet ve Kelebek okurlarının oyları ile seçiliyor. Müzik ve televizyon ödülleri farklı dallarda sahiplerini bulacak. Aynı zamanda jüri oylaması da yapılacak.

48. Altın Kelebek Ödüllerinde Yıldızı Parlayanlar adayları Su Burcu Yazgı Coşkun, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya ve Taro Emir Tekin oldu.

En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Dizi gibi kategorilerde son yılın en başarılı ve popüler yapımları ile isimleri de yer alıyor. Tüm adaylar netleştiğinde, haberimizi güncelleyeceğiz.

Editör: Didem Bektaş