TRT'de Uluslararası Haber Yayın Dijital Kanal Koordinatörü olan Yusuf Özhan, AA Genel Yayın Yönetmeni oldu.
Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz tarafından gelen açıklamayla birlikte resmi olarak AA yeni genel yayın yönetmeni belli oldu.
TRT'de Uluslararası Haber Yayın Dijital Kanal Koordinatörü olarak görev yapan Yusuf Özhan bugün itibariyle yeni görevine başladı. Görevi Metin Mutanoğlu'ndan devralan Özhan, yıllarca gazetecilik yaptı ve medya araçlarına uyarlama konusunda çalışmalarda bulundu. Özhan, yeni görevinde 42 farklı lokasyondaki ofisi ve haber merkezinin editoryal işlevlerini denetleyecek.
Daha önce Türk Medya'da genel yayın yönetmeni ve TRT World'de dijital içerik yöneticisi olarak çalıştı. 10 yıldan fazla yönetim ve dış haberler alanlarında deneyimi oldu.