Ankara’nın Mamak ilçesinde bir parkta meydana gelen silahlı olayda 18 yaşından küçük Arda O. hayatını kaybetti. Olayla bağlantılı olduğu belirtilen A.A.Y. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, Mamak ilçesi Plevne Caddesi üzerinde bulunan bir parkta yaşandı.

PARKTA KARŞILAŞTILAR

Edinilen bilgilere göre aralarında daha önceden husumet bulunduğu belirtilen Arda O. ile A.A.Y. parkta karşılaştı.

İddiaya göre taraflar arasında yaşanan gerginliğin ardından A.A.Y., yanında bulunan silahla Arda O.’ya ateş etti.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Arda O.’ya müdahale etti.

Yapılan kontrollerde genç kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

26 Ekim Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı Mı?
26 Ekim Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı Mı?
İçeriği Görüntüle

Polis ekipleri ise park ve çevresinde güvenlik önlemleri alarak olay yerinde inceleme yaptı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından A.A.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, olayın nasıl meydana geldiğinin netleştirilmesi amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Ekiplerin, taraflar arasındaki husumetin geçmişini ve olay öncesinde yaşananları da araştırdığı belirtildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından elde edilen deliller değerlendirmeye alındı.

Polis ekiplerinin çevrede bulunan güvenlik kameralarını da incelemeye aldığı, görgü tanıklarının ifadelerine başvurulduğu belirtildi.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından olayın ayrıntılarının netlik kazanması bekleniyor.