Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, çekimlere 45 gün ara vermişti. İlker İnanoğlu’ndan kanal değişimiyle ilgili açıklama geldi…

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ KANAL MI DEĞİŞTİRİYOR?

17. sezonu ile Kanal D ekranlarının Cuma akşamları izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar dizisi, yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebiyle 45 günlük molaya girdi. Diziden Şevket Çoruh'un ayrılması ve yeni oyuncuların kadroya girmesiyle bu yıl çok fazla reyting alamayan diziden yeni haberler var.

Dizinin sevilen başrol oyuncularından ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu, Arka Sokaklar'ın gün değiştirmesiyle ilgili çıkan haberlere yanıt verdi. Yıllardır Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ATV'ye mi geçiyor?

Yeni yılda yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan fenomen dizinin sezon finali yaparak başka kanala geçeceği doğru mu? Dizinin Engin komiseri İlker İnanoğlu, babasının sağlık durumunun iyiye gittiğini, çekimlerin aradan sonra devam edeceğini belirtti. Dizinin kanal değiştireceği iddialarını da yalanladı. Arka Sokaklar dizisi, yeni yılda da Kanal D'de devam edecek.