Trabzon’un Arsin ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kadın ağır yaralandı.

Olay, Yeşilce Mahallesi’ndeki Yeşilce Konutları’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, emekli askeri personel olduğu belirtilen A.Y. ile eski eşi G.O. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

TARTIŞMA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

İddiaya göre, taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.

A.Y., yanında bulunan tabancayla eski eşi G.O.’ya ateş etti. Açılan ateş sonucu G.O. ağır yaralandı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan G.O., ambulansla Kaşüstü’ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen G.O., doktorların müdahalesinin ardından ameliyata alındı.

Kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Saldırının ardından A.Y.’nin olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucunda A.Y. kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME SÜRÜYOR

Polis ekipleri, saldırıda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ve olayın nasıl meydana geldiğine ilişkin incelemelerini sürdürüyor.

Başkan Genç’ten Hayvanları Koruma Günü Mesajı
Başkan Genç’ten Hayvanları Koruma Günü Mesajı
İçeriği Görüntüle

A.Y.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.