Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon'un Yomra ilçesinde halkla buluştu. Seçim öncesi vatandaşlara seslenen Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Biz her zamanki gibi yine yolumuzdan ayrılmayacağız. Görevimiz hizmettir, hizmetten başka bir şey bilmeyiz. Buradan zaferle ayrılalım. 31 Mart akşamı görevimizin başında olup çalışmaya başlamak istiyoruz. Sizden desteklerinizi bekliyoruz. Biz de size hizmet edelim.”

CHP Trabzon adayı Hasan Süha Saral: "Çaya hak ettiği değeri vereceğiz" CHP Trabzon adayı Hasan Süha Saral: "Çaya hak ettiği değeri vereceğiz"

Bakan Mehmet Özhaseki, çeşitli ziyaretlerde bulunduğu Trabzon'da ilk durağı Çarşıbaşı oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Özhaseki, ardından Yomra’da mitinge katıldı. Bakan Özhaseki burada yaptığı konuşmada, 6 Şubat depreminin ardından bölgeyi canlandırmak için inşaat ve rehabilitasyon çalışmalarına başladıklarını ve devam ettiklerini söyledi.

“BİZ YOLUMUZDAN ŞAŞMAYACAĞIZ”

"Muhalefete rağmen biz yolumuzdan şaşmayacağız. Cumhurbaşkanımızla birlikte çalışmaya devam. Bizler, eser siyaseti izliyoruz. Mazeret, yok, her daim çalışıp üreteceğiz. Biz sözümüzde hep durduk, Allah'ın izniyle bundan sonra da sözümüzde duracağız.”

Bakan Özhaseki, 31 Mart akşamı zafer kazanmak istediklerini belirterek konuşmalarını şöyle tamamladı.

"Belediyecilik, hizmet vermek kolay bir iş değil. Bu iş halkla el ele birlikte yapılabilir. Kardeşim Ahmet Metin ile el ele verdik. Onunla, Ak Partimizle, Milliyetçi Hareket Partimizle Yomra'ya, Trabzon'a hizmet vereceğiz. 31 Mart gecesi buradan galip ayrılalım. Trabzon'un büyüyen, gelişen ve en önemli bölgesi olan Yomra'da halk birliği yapalım."

Editör: Didem Bektaş