Trabzonspor İle Onuachu Bağları Arasında Dikkat Çeken Detay Trabzonspor İle Onuachu Bağları Arasında Dikkat Çeken Detay

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Trabzonspor, Fenerbahçe'nin 10 maçlık serisini bitirip karşılamayı 3-2 kazanmayı bildi.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Doğan açıklamasında ‘Fenerbahçe yönetimine teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel misafir ettiler, bizim için önemli.

Türk futbolunda başka şeyler gelişiyor. İnanılmaz var kararları oluyor. Bazı şeyleri zorluyorlar biz Trabzonlular zorlanacak insanlar değiliz. Bu terbiyesizliğin ahlaksızlığın bitmesi lazım. VAR’daki arkadaş bundan sonra hakemlik yapacak mı? TFF Başka başka şeyler diyor. Pendik maçında hakem sahtekarlığı vardı. Ben gördüm diyor. Pozisyonda dirseklik bir şey yok. Bu dediklerim tüm takımlar için geçerli. Kimse kimsenin hakkının yenmesini istemiyor. Kim bu operasyonu yapan sahtekarlar.  TFF’nin bu işe dur demesi gerekiyor. Kontrolü kaybettiği belli kazanmak istiyorsa bunu kesecek. Nasıl insanlarsınız ya! Bu kadar ahlaksızlık olabilir mi?  Olmaz, bugün bakıyorsun birileri bu maç hakkında karar vermiş senaryosu gerçek olmadı. Bazı şeyleri söylemek istemiyorum. TFF önlemini almazsa hayatlarında göremeyeceği tepkiyi bizden alacaklar. Ali bey de diğer kulüpler de aynı şeyi söylüyor. VAR’dasın neye bakıyorsun sen ya! Bizim için konuşmuyorum, kimse hiçbir camia güzellik istemiyor. Adam gibi maç yönetsin. İnanılmaz işler dönüyor. Sahtekarlıklar var içerisinde, bu düzenin değişmesi gerekiyor yoksa çok fazla kaosla karşılaşırız. Yarın gencecik insanlar bizim yüzümüzden karşı karşıya gelmesin.

Editör: Hasan Yılmaz