Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi teknik direktör tartışmaları gündemin ilk sırasına yerleşti. Siyah-beyazlı kulüpte Sergen Yalçın ile yola devam edilmesi planlansa da tribünlerin deneyimli teknik adama yönelik tepkisinin arttığı ifade ediliyor.
Kulüp içerisinde teknik heyet konusunda farklı görüşlerin bulunduğu belirtilirken, yönetim ve taraftar arasında fikir ayrılıkları yaşandığı öne sürüldü.
TRİBÜNLERİN TEPKİSİ BÜYÜYOR
Son haftalarda alınan sonuçların ardından taraftarın Sergen Yalçın’a olan desteğinin önemli ölçüde azaldığı iddia edildi.
Özellikle iç saha maçlarında yaşanacak olası puan kayıplarında Tüpraş Stadyumu tribünlerinde büyük tepkiler oluşabileceği konuşuluyor.
Trabzonspor karşılaşmasının ardından Yalçın’ın istifa ihtimalinin gündeme geldiği ancak son anda devam kararı alındığı öne sürüldü.
SERDAL ADALI’DAN DESTEK
Serdal Adalı’nın ise teknik direktör konusunda farklı düşündüğü belirtildi.
Başkan Adalı’nın, camiayı yakından tanıyan bir isimle devam etmenin daha doğru olacağı görüşünü savunduğu ifade edildi.
Yönetim içerisindeki bazı isimlerin yabancı teknik direktör seçeneğine sıcak baktığı ancak Adalı’nın Sergen Yalçın ile devam edilmesini istediği kaydedildi.

KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİM PLANLANIYOR
Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesi kadroda geniş çaplı revizyona hazırlandığı öğrenildi.
Kaleden hücum hattına kadar birçok bölgede değişiklik yapılması planlanırken, takımın yeni yapılanmasının aidiyet duygusu yüksek ve mücadeleci oyuncular üzerine kurulacağı belirtildi.
ORKUN KÖKÇÜ PROJENİN MERKEZİNDE
Yeni sezon planlamasında takımın merkezine yerleştirilecek ismin ise Orkun Kökçü olduğu öne sürüldü.
Siyah-beyazlı yönetimin, geleceğin takımını Orkun Kökçü etrafında şekillendirmeyi hedeflediği ifade edildi.
Beşiktaş’ta teknik direktör ve transfer sürecine ilişkin gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.




