Kanal D’nin yeni dizisi Bir Derdim Var ilk tanıtımı ile beğeni topladı. İşte, Bir Derdim Var oyuncuları, konusu ve yayın tarihi!

Alparslan Büyük Selçuklu final tarihi belli oldu Alparslan Büyük Selçuklu final tarihi belli oldu

İtalyan yapım Oltre La Soglia uyarlaması olan psikolojik gerilim ve dram üzerine yazılan Bir Derdim Var dizisinin ilk tanıtımı dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizinin jenerik müziği Bir Derdim Var, Mor ve Ötesi'nin aynı adlı şarkısı oldu.

Bir Derdim Var dizi konusu şöyle;

Ergenlik çağındaki gençlerin hassas dünyasını ele alan dizide, Psikolog Doktor Nilüfer karakterine Birce Akalay hayat veriyor. Nilüfer, sorunlu gençlerin hayatına dokunacak ve onlara ışık olacak. Savcı Ömer karakterine ise başarılı oyuncu Mert Fırat hayat verecek.

Yeni dizide başrolleri Birce Akalay ve Mert Fırat paylaşıyor. Bir Derdim Var dizi oyuncuları arasında Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Sennur Nogaylar, Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Ezgi Gör ve Efe Poylu gibi güçlü isimler yer alıyor.

Yekta Torun ve Deniz Gürlek'in kaleme aldığı, Duygu Ertekin'in uyarlama aşamasında görev aldığı diziyi Burak Müjdeci yönetiyor. Ayna Yapım imzalı yeni dizi çok yakında Kanal D'de başlıyor.

İşte, Bir Derdim Var tanıtımı!