Trabzonspor eski teknik direktörü Nenad Bjelica ile ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor.

Bordo – Mavililerle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Nenad Bjelica ilk olarak Glasgow Rangers ile anılmıştı. Ancak İskoç ekibinin başına Philippe Clement’in getirilmesinin ardından Bjelica ile son 2 günde yeni bir gündem maddesi oluştu.

Abdullah Avcı'nın Karagümrük Maçı Öncesi Sözleri Abdullah Avcı'nın Karagümrük Maçı Öncesi Sözleri

O da Hırvatistan Milli Takımı teknik direktörlüğü…

Türkiye ile Euro 2024 Elemelerinde D Grubunda mücadele eden Hırvatistan’da son 2 maçta alınan mağlubiyetler teknik direktör Zlatko Dalic’in koltuğunu salladı.

Türkiye’ye kendi evinde 1 – 0, Galler’e de deplasmanda 2 – 1 mağlup olarak Euro 2024’e gitme ihtimalini zora sokan Hırvatistan’da şimdi Dalic ile yolların ayrılıp ayrılmaması tartışılıyor.

Bu noktada Hırvatistan’da spor basını da yeni teknik direktörün kim olması yönünde anket yapıyor.

Bu anketlerle ilgili yapılan haberlerde Dalic’in görevine devam etmesinin yüksek ihtimal olduğu hatırlatılırken Hırvatistan teknik direktör adayları arasında Trabzonspor’un eski hocası Nenad Bjelica’nın da sayılması dikkat çekti.

Olası adaylar olarak, Marsilya’dan ayrılan ve yeni iş bekleyen İgor Tudor, Trabzonspor eski teknik direktörü Nenad Bjelica ve Suudi Al Fateh ile kazançlı bir sözleşme imzalayan Slaven Bilic sayıldı…

Yine adaylar arasında Seri A’da Torino’nun başında yer alan İvan Juric de yer aldı.

Anketlerde oy kullananların çok büyük kısmı, “Sonuç ne olursa olsun Dalic ile yola devam edilmesi” yönünde oy kullandığı görülüyor. (Kuzey Anadolu)