Sezon değerlendirmesi yapan Kulüp Başkanı Selahattin Baba 1. Lig’e çıkacaklarını iddia etti. Başkan Baba, “Bu yıl normal sezonu namağlup şampiyon olarak tamamladık. Genç bir hocayla yola koyulduk. Bu kulvarda Abdurrahman Ertuğral hocamıza çok güvendik. Bize ‘Bu hocayla olmaz’ diyenlere, ‘Biz de genciz, gençlerle iyi anlaşırız’ cevabını verdik. ‘Kalplerimiz, kafa yapımız uyar’ dedik. Onla başladık. Sezonu 1 ay önceden açtık. Hocamız sağ olsun gece gündüz çalıştı. Bizim ona olan güvenimizi boşa çıkarmadı” dedi.

SELAHATTİN Baba sözlerini şöyle sürdürdü: “Çeyrek final, yarı final ve final grupları olacak. Maçlar Eskişehir’de oynanacak. İlk maçlar 16-17-18 Şubat’ta başlayacak. Grupta iddialı takımlar var. Geçen yıl Fenerbahçe ile aynı gruptaydık, bu yıl da aynı gruba düştük. Fenerbahçe’den korkmuyoruz. Geçen yıl Fenerbahçe’yi yenmiştik, başka maçta talihsizlik yaşayıp elenmiştik. Bizim hatamızdı. Kabul ediyoruz. Hatalarımızdan ders aldık. Bu yıl gereken düzenlemeleri yaptık. İyi çalıştık. Bu yıl üç rakibimizi de yenip yarı final grubuna çıkacağımıza inanıyoruz. Takımımıza 3 takviye yaptık. 1 pasör, 1 pasör çaprazı ve 1 de köşe oyuncusu aldık. Onlar da çok kaliteli, karakterli sporcular. Bize büyük katkılar sağlayacaklarına inanıyoruz. Bu yıl 1. Lig’in en güçlü adayı biziz.”

BAŞKAN BABA, “İyi bir teknik ekibe, iyi bir hocaya, iyi bir teknik ekibe, iyi bir sporcu grubuna sahibiz. Yönetim üyeleri arkadaşlarıma, başkan yardımcılarıma, asbaşkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine, bütün hepsine gerçekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar gecelerine gündüzlerine katıp hep birlikte savaşıp iyi sonuçlar elde etmek için çalıştık. İlk etapta ligde beklediğimiz sonuçları aldık. Basamakları tek tek çıkacağız. Önce çeyrek final grubunu ilk ikide tamamlayıp yarı finale çıkmak, orada da aynı başarıyı tekrarlayıp finali görmek istiyoruz. Finale kadar gelirsek şampiyon olmadan Trabzon’a dönmeyeceğiz. Bu takımı 1. Lig’e çıkarmak istiyoruz. Şehrimizin dinamiklerine, sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Desteklerinden dolayı hepsine minnettarız” dedi.

ŞAMPİYONLUK GECESİ BUGÜN

9 ŞUBAT Cuma günü (bugün) saat 18.30’da Yomra Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri şampiyonluk gecesiyle ilgili de bilgiler veren Başkan Baba, “Takımımız namağlup şampiyon olduğu için böyle bir gece planladık. Çok güzel bir sezon geçirdik, bütün maçlarımızı kazandık. Takımımızın bunu hak etti. Bu şampiyonluk gecesine valimizi, şehrimizin siyasi parti liderlerini, kaymakamımızı, il ve ilçe belediye başkanlarımızı, belediye başkan adaylarımızı davet ettik. Geleceklerini umuyoruz. Geceye herkesi davet ediyoruz. Güzel sürpriz hediyelerimiz olacak. Geceye gelenler hoşça vakit geçirecek” diye konuştu.

ÖNCELİK ALTYAPI

Ali Koç Fenerbahçe Genel Kurulu Hakkında Açıklama Yaptı Ali Koç Fenerbahçe Genel Kurulu Hakkında Açıklama Yaptı

EN önemli desteği altyapıya verdiklerini vurgulayan Başkan Baba bu konuyla ilgili ise, “Altyapıya büyük destek veriyoruz. Buradan sporcu yetiştirmeye çalışıyoruz. Biz zaten kulübü kurarken en önemli faktörün altyapı olduğunu dile getirmiştik. Bir çocuk gerçekten çok önemli. Onu bir yerlere getirebilmek, ona rehber olabilmek. Ona bir yol gösterici olabilmek çok önemli. İnşallah bizim altyapımızdan da büyük kulüplere gidecek şehrini ilçesini dünyada büyük kulüplere gidip bunu taçlandıracak insanlar yetiştirmek istiyoruz. Altyapı oyuncularımızı da şampiyonluk gecesinde onurlandıracağız” ifadelerini kullandı.

04F42C93 3Cef 4E2D B86D 5D93078Fa1E4

Editör: Haber TS