Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bir yandan temel belediyecilik faaliyetlerini yürütürken bir yandan da 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için kapı kapı dolaşıyor.

Akçaabatlılar tarafından samimiyet ve güler yüzle karşılanan Başkan Ekim, sabah ezanından gece karanlığına kadar hemşehrileriyle bir araya geliyor. Gündüz saha çalışmaları akşam ise mahalle ziyaretleriyle herkesin yanında oluyor.

Mevcut Başkan Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan günlük program dahilinde Yenimahalle, Adacık, Kaleönü, Ortaköy, Bozdoğan ve Zaferli Mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Dolmuş durağı, hal esnafı, Yaylacık Mahallesi Sanayi esnafı, Küçük Sanayi Sitesi kooperatifi ve esnafı ve Akçaabat’taki esnafları ziyaret etti.

Başkan Ekim’in mahalle ziyaretlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti Kadın kolları ve Gençlik Kolları yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Görev süresi boyunca adalet, eşitlik, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkeler doğrultusunda çalışan Başkan Ekim, ziyaretlerinde Akçaabatlıların hoş duygularıyla karşılanıyor; destek sözleriyle uğurlanıyor.

ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETTİK YİNE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile Akçaabatlıların gönlüne taht kuran, hemşehrilerinin dualarında yer alan Başkan Ekim ziyaretlerinde şehrin yönetiminde ortak aklın ve birlikteliğin önemine vurgu yapıyor. Başkan Ekim, “Akçaabat’ımız gelişiyor, geliştikçe güzelleşiyor. Akçaabat’ımızı büyük küçük tüm hemşehrilerimle birlikte yaşam standartları yüksek bir kent haline getiriyoruz. Hemşehrilerimiz artık daha modern ve fonksiyonel sosyal alanlarda kaliteli vakit geçiriyor; güvenlik standartları yüksek olan sokaklarımızda daha rahat gezebiliyor.  Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız evlerinde, işyerlerinde veya okullarında doğalgaz sayesinde konfor içerisinde zaman geçiriyor. Gençlerimiz, Akçaabat’ımızın geleceğine umutla bakıyor. Çünkü onlar için şehrimize birçok yatırım kazandırıyoruz. Şehrimiz, turizmden gün geçtikçe hak ettiği payı daha da fazla alıyor. Şehrimizin geleceğinin turizm olduğunun bilincindeyiz. Turizm geliştikçe esnafımız kalkınıyor. Hanım kardeşlerimiz için oluşturduğumuz alanlarda birbirinden farklı zanaatlar öğrenme imkanı buluyor; spor yapabiliyor aynı zamanda da sosyalleşiyorlar. Gençlerimiz ve çocuklarımız hem sanatla ilgilenebiliyor hem de diledikleri spor branşını alanında uzman eğitmenlerden birebir öğrenebiliyorlar. Kısacası biz, yediden yetmişe tüm Akçaabatlılarımız için hem bugünlerini kaliteli hale getirecek hem de geleceklerini şekillendirecek birçok iş yapıyoruz. Biz istiyoruz ki saygın bir şehirde saygın yaşantılar olsun. Akçaabat’ımız dışardan bakanların gıpta ettiği bir kent olsun. Bunun için durmadan çalışıyoruz. Büyük küçük tüm hemşehrileirmiz için gece gündüz yılmadan çalışıyoruz. Tabi ki bütün bunları sizlerin destekleriyle yapıyoruz. Sizlerin desteği, sevgisi ve duaları sayesinde ortak akıl marifetiyle şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz. Hepimiz Akçaabat’ımız için taşın altına elimizi koyuyoruz. Yine aynı anlayış ve düsturla Akçaabat’ımızı yöneteceğiz. Daha iyi bir geleceğe daha güzel yarınlara hep birlikte adım atacağız. Allah’ın izniyle hoşgörüyle, sağduyuyla, samimiyetle ve güler yüzle gönüllerde olmaya devam edeceğiz. Ben, hemşehrilerime güveniyorum ve biliyorum ki hemşehrilerim de bana inanııyor, bana güveniyor. Birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim, hizmet için çıktığımız bu yolda utandırmasın.” Dedi.

Editör: Haber TS