Bozkır dizisi geri dönüyor. Yiğit Özşener'in başrolde olduğu dizinin yeni sezonunda Ekin Koç yok; Furkan Andıç kadroda! Peki, Bozkır dizisi 2. sezon ne zaman, nerede yayınlanacak? Bozkır dizisi oyuncuları arasına kimler katıldı? İşte tüm merak edilenler!

BOZKIR DİZİSİ YENİ SEZONU İLE GELİYOR

BluTV’nin ilgiyle izlenen sıra dışı dizisi Bozkır yeni sezon müjdesini verdi. Oyuncular okuma provalarına başlarken, çekimlerin çok yakında başlayacağı bildirildi. Bozkır dizisi oyuncuları yeni sezonda birkaç değişiklikle izleyicilerine sürpriz yapacak bir kadroyu bir araya getirdi.

Yiğit Özşener yine başrolü üstleniyor. Ancak dizinin diğer başrol oyuncusu Ekin Koç artık kadroda yok. Onun açığını ise Furkan Andıç dolduracak! Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, son olarak TRT’de final yapan Kara Tahta dizisinde rol aldı. Bozkır dizisi 2. Sezon ne zaman başlıyor? Blu TV platformunda yeni sezon bölümleri yıl sonuna yetişebilir. Henüz yayın tarihi açıklanmadı.

Yiğit Özşener ve Furkan Andıç başrolleri paylaşırken, Ekin Koç kadrodan ayrıldı. Bozkır oyuncuları arasında Gizem Karaca, Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu da yer alıyor. Önümüzdeki günlerde çekimler başlıyor.

Levent Cantek'in senaryosunu yazdığı Bozkır'ı Cantek ile Şahin Altuğ birlikte yönetiyor. Polisiye ve suç türündeki Bozkır dizisi BluTV'de 2. sezonu ile merakla bekleniyor. Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide Yiğit Özşener gibi dev bir oyuncunun yer alması, diğer isimleri de başarıya teşvik ediyor. Furkan Andıç da bu sezon kadroya dahil olarak hayranlarını şaşırttı.