Pelin Karahan, Pelin Akil ve Canan Ergüder gibi en popüler oyuncular Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesinde buluştu!

Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi yakında seyircilerle sahnede buluşuyor! Bu dev organizasyon için Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncularına en sevilen erkek oyuncular da eşlikediyor. İşte tam kadro!

Canan Ergüder, Pelin Akil, Pelin Karahan, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Uluksar, Asuman Dabak, Emre Altuğ, Burak Sevinç, Emrah Eren, Ethel Mulinas ve Lilya İrem Salman.

Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik tanıtımıyla basında geniş yer tutan müzikal oyundan ilk basın görselleri paylaşıldı. Broadway müzikali, bu müthiş isimlerle 20 Eylül'de Maxımum Unıq Açıkhava sahnesinde oynanacak.

Öte yandan, ekibin iki Pelin'i, Pelin Akil ve Pelin Karahan'ın ortak noktaları ise anne olmaları. Provalardan bir hatıra fotoğrafını sosyal medyasından paylaşan Karahan, Akil'le yan yana olduğu bu pozun altına 'Süper Mom' yani Süper Anneler notunu düştü.

Semiramis Pekkan'ın onur konuğu olacağı oyunu Haldun Dormen yönetiyor. Proje için dans ve şan dersleri alan oyuncular ise son derece heyecanlı.

Alem Dergisi, Senfonik Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesinin yıldızlarını kapağına taşıyarak oyuncularla röortaj da gerçekleştirdi.

Editör: Didem Bektaş