Çankaya evden eve nakliyat firması arıyorsanız hoş geldiniz. Ertuğrul nakliyat yani Ertugrulnakliyat.com, Ankara’Da evden eve nakliyat alanında titiz hizmetlerini sürdürmektedir. Bunun yanı sıra ofis taşıma, asansörlü nakliyat gibi konularda profesyonel anlamda destek sağlamaktadır. Eksperlerimiz yük aracının yerini ve asansörlü aracın yerini belirleyerek, ofis taşıma işlemi esnasında her hangi bir hasarın oluşumunu engellerler.

Taşınma işlemi esnasında asansörlü araç ile yük araca yan yana park eder ve bu şekilde yükleme yapılır. Eksperler yük aracının sığacağı park boşluğunu veya bahçe boşluğunu dikkatli bir şekilde değerlendirir ve boşluğu kısa sürede tespit eder. Yeterli boşluk yoksa bu durumda asansörlü araç kullanılamaz. Asansörlü aracın kısa sürede sorunsuz kullanımı için ilk aşamada yapılması gereken işlem uygun boşluğun tespit edilmesidir.

Çankaya Evden Eve Nakliyat Firması

Çankaya evden eve nakliyat firması Bağlıca evden eve nakliyat, Balgat evden eve nakliyat gibi tüm konularda faaliyetlerini sürdürmektedir. Asansörlü araç kullanımı günümüz şartlarında, güvenli eşya indirme işleminde ve yükleme işleminde önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle hizmet programımızda özel bir yere sahiptir. ikinci aşamada ise önemli olan konu paketlemedir. Paketleme için gerekli olan malzemeler ve paketleme elemanları da ekspertiz hizmetimizin önemli aşamalarından birini oluşturur.

Ofis Taşıma Nakliye Sigortalama Çözümleri

Ankara evden eve nakliyat firmasına, ofis taşıma konusunda da ulaşabilirsiniz. Eşya sigortalamak isteyen müşterilerimiz, eşya paketlenmeden bu işlemi gerçekleştirmesi gerekir. Eşyaların kaza ve benzeri durumlarda zarar görmesi durumunda maddi hasar oluşur. Paketleme ve yükleme kategorisinde her hangi bir hata yapılmadığı halde eşya zarar görürse bu durumda sigorta ödeme yapar. Sigortalama işlemi ise ilk aşamada yani paketleme işleminin yapılmadığı anda yapılır. Eşyanın değerine uygun sigorta poliçesi kesilerek ofis taşıma nakliye süresi boyunca eşya sigortalanmış olur.