İşte, Cem Yılmaz yeni filmi Ayzek ile Bir Gece oyuncuları ve ünlü komedyenin dört başarılı kadın oyuncu ile yaşadığı haklı gururu…

Ayzek ile Bir Gece filmi oyuncuları ile bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektiren Cem Yılmaz, bu kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. 4 başarılı kadın oyuncuyu ekibine alan Cem Yılmaz'ın gururu gözlerinden okunuyor, dedirten bu paylaşım, bakın sosyal medyada nasıl bir etki yarattı?

Özge Özberk, Tülin Özen, Nilperi Şahinkaya ve Ahsen Eroğlu ile bir araya gelen Cem Yılmaz, Netflix için çekilen Ayzek ile Bir Gece filmi için şu sıralar büyük bir emek harcıyor. Türkiye’nin en güzel ve en çok sevilen kadın oyuncularından dördünü ekibe katan Yılmaz, rol arkadaşlarını da yanına aldı ve bu fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

Karakomik Filmler 2 Arada'nın baş karakteri Ayzek'e özel bir film çekecek olan Cem Yılmaz, yayınladığı bu pozun altına şöyle bir not düştü:

“Şanslıyım… Şahane oyuncu arkadaşlarım,Tülin, Özge, Nilperi, Ahsen”

Ünlü komedyen daha önce Nilperi Şahinkaya ile Erşan Kuneri dizisinde de birlikte rol aldı. Özge Özberk ile GORA filminde, Tülin Özen ile ise Karakomik Filmler, Pek Yakında ve Erşan Kuneri'de rol aldı. Ahsen Eroğlu ile de ilk kez çalışacak.

Cem Yılmaz, Ayzek ile Bir Gece filmi için daha önce de “Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!” yorumunu yapmıştı.