Karaköy Chez Moi'de her öğün özel tabak kalitesi ve özel sunum teknikleri ile servis edilirken, kırmızı ve beyaz etin harika lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Ara öğün olarak pizza ve hamburgerin tadını çıkarabilirsiniz. Balkanların geleneksel lezzetlerini denemek istediğinizde mantı, ravioli gibi hamur işlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Her kültürün yemeği o kültürün geleneksel tarzında sunulur. Cheesecake, brownie, sufle ve manolya gibi tatlılar, kahvenizi veya çayınızı yudumlarken gününüzü daha keyifli hale getirecek. Ayrıca, tüm bu eşsiz lezzetler bütçeniz için gayet uygundur. İstanbul'un nefes kesen manzarasının tadını çıkarıp, harika bir tarihi manzara eşliğinde, her zevke uygun mükemmel yemek ve tatlıların tadını çıkarabilirsiniz. Chezmoi Karaköy sayesinde dünya mutfaklarından çeşitli et ve peynirleri keşfetme fırsatınız var.

Karaköy Restaurant

Karaköy'ün en iyi restoranlarından biri olan Chez Moi, özel günleri kutlamak için çok şık bir atmosfere sahiptir. Doğum günlerini kutlamak ve evlilik tekliflerini kolaylaştırmak için harika renk ve dokuya sahiptir. Eşsiz güzelliği ile geçmişin korunduğu ve modern bir şekilde kullanıldığı mekan, her yaştan kesimin kutlamalarına da hitap ediyor. Eşiniz veya partnerinizle romantik bir akşam yemeği yemek, evlilik teklifinizi anlamlı kılmak ya da yıl dönümünüzü renkli bir ortamda kutlamak için Chez Moi Karaköy Restaurant, harika bir seçim yapmanıza yardımcı olmaya hazır…

Özel Günlerinizin Anlamlı Adresi Karaköy Cafe

Her gün güncellenen Chez Moi, konuklarına usta şefler tarafından hazırlanan çeşitli kafe dünya mutfağının çeşitliliğini sunmaktadır. Yemek ve eğlence kültürü en saygın haliyle ayağınıza geliyor. Chez Moi Karaköy Cafe, iyi içecekler ve kaliteli müzik eşliğinde Karaköy'ün en iyi kafelerinden biridir. “Karaköy Cafe” kafa dengi arkadaşlarınızla sohbet ederek eğlenebileceğiniz bir kafedir. Ayrıca tarihi binanın yarattığı muhteşem atmosferde DJ performansı eşliğinde yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Uzun bir  günün ardından dinlenmek için en iyi yerlerden biridir. Karaköy'de güzel vakit geçirmek için en iyi yerlerden biri olan Cafe Chez Moi, hafta içleri ve hafta sonları sosyalleşme ve gece hayatı için birçok seçenek sunuyor.

Editör: Ersin Tanitim