CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, bayram dolayısıyla Trabzon'da esnafları ziyaret etti. Seçim yolunda vaat veren Suiçmez…

CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Avukat Sibel Suiçmez, Ramazan Bayramı'nın son gününde aynı zamanda 23 Nisan bayramında Trabzon'daki esnafları ziyaret etti. Suiçmez, vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek seçim öncesi CHP'nin vaatlerini aktardı. 15 Mayıs'tan itibaren atılacak adımları sıralayan Suiçmez, esnafın tüm borçlarının silineceğini söyledi.

CHP Trabzon milletvekili adayı Sibel Suiçmez, Ticaret Bakanlığı'nın Esnaf ve Ticaret Bakanlığı olması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Suiçmez, deprem bölgelerinde ve pandemi döneminde olumsuz etkilenen esnaf için CHP Trabzon olarak harekete geçeceklerini söyledi. Esnafın sırtındaki yükleri kaldıracaklarını ifade eden Suiçmez, esnafın bankalardan aldığı kredi faizleri, vergi ve Bağ-Kur borçlarının faizlerini sileceklerini açıkladı. Çekilen ana paranın makul taksitlerle ödenmesi için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Suiçmez'in iktidara yönelik şu sözleri dikkat çekti:

"Saraydaki, kurumlardaki çetelerin değil, işçi, memur, çiftçi, sanayici ve esnafın gerçek sorunları adil politikalar ile çözülecek."

Editör: Didem Bektaş