AK Parti Ortahisar Adayı Ergin Aydın'dan gençlere özel projeler AK Parti Ortahisar Adayı Ergin Aydın'dan gençlere özel projeler

31 Mart yerel seçimine günler kala, CHP'nin Trabzon Ortahisar Milletvekili Sibel Suiçmez, İmamoğlu'nun davetiyle seçim bölgesinde olmak yerine şu sıralar İstanbul'da bulunuyor.

Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, seçime 3 gün kala neden kendi bölgesinde değil de İstanbul'da bulunuyor? Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor basın toplantısında Fenerbahçe'yi haklı bulduğunu belirten Ortahisar Milletvekili Suiçmez, bu kez de seçime günler kala CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun daveti sebebiyle İstanbul'a gitti. Sibel Suiçmez'in, Trabzon Ortahisar seçim arenasında Ahmet Kaya ile çekişmesi sebebiyle Trabzon'u seçim öncesi terk ettiği iddia ediliyor. Bir diğer düşünce, İstanbul seçimi Suiçmez için Trabzon Ortahisar seçiminden daha mühim.

Ekrem ve Dilek İmamoğlu ile bir araya gelen Suiçmez, İstanbul'daki konuşmasında İstanbul'un kültürel ve tarihi zenginliklerini öne çıkaran projelerin şehrin sosyal dokusunu güçlendirdiğini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırdığını vurguladı.

Editör: Didem Bektaş