Paris Moda Haftası için Fransa’ya giden Demet Özdemir’den yeni kareler geldi. Ünlü oyuncu, kısa süre önce uzun saçlarını kestirerek imaj değişikliğine gitmişti.

Özdemir, bu kez Paris gecelerinde tercih ettiği tamamen siyah kombiniyle objektif karşısına geçti.

Güllü Davasında İlk Duruşmada Çarpıcı İddia
Güllü Davasında İlk Duruşmada Çarpıcı İddia
İçeriği Görüntüle

PARİS MODA HAFTASI’NDA DİKKAT ÇEKTİ

Demet Özdemir, 1 Ekim’de düzenlenen Balenciaga İlkbahar/Yaz 2027 defilesine katıldı.

Defilede süet gömlek ve jean tercih eden oyuncu, kısa saçlarıyla da dikkat çekti. Özdemir’in yeni imajı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

BU KEZ SİYAH MİNİ ELBİSE TERCİH ETTİ

Paris’ten paylaşımlarını sürdüren Demet Özdemir, Instagram hesabının hikâye bölümünden yeni bir fotoğraf paylaştı.

Gece saatlerinde çekilen karede siyah mini elbise, siyah çorap ve topuklu ayakkabı tercih eden Özdemir, tamamen siyah bir stille kamera karşısına geçti.

Demet Ozdemir Paris Gecelerind 20291151 9546 1 M

YENİ İMAJIYLA POZ VERDİ

Uzun saçlarını kısacık kestirerek görünümünü değiştiren oyuncu, Paris Moda Haftası boyunca farklı kombinlerle takipçilerinin karşısına çıkıyor.

Gündüz tercih ettiği daha günlük kombinin ardından gece paylaşımında daha iddialı bir stil kullanan Özdemir’in yeni kareleri sosyal medyada ilgi gördü.