Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı

Gecede birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Yücel Aktaş sunumu ile Yusuf Cemal Keskin, Sinan Sami, Sedat Keskin, Zeynep Birinci ve Mustafa İlhan misafirleri yörenin türkülerine doyurdu. Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Teknik Direktör Giray Bulak ve birçok işadamı hemşerilerini bu gecede yalnız bırakmadı.

Holo Vadisi Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hasan Sevinç gecede yaptığı konuşmada ‘’Biz bu vakfı kuralı daha 7 ay oldu ama çok hızlı ve başarılı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Biz vakıf olarak çok kıymetli işlere imza atmak için elimizden geleni yapıyoruz çünkü üstümüzde önemli bir yük var, hak var buna çok dikkat ediyoruz. Şimdi ilk hedefimiz ise eğitim için mücadele veren çocuklarımıza burslar vermek tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var bizi yanımızda oldukları sürece hep beraber çok güzel eserlere imza atacağız’’ dedi.

Holo Vadisi Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkan Yardımcısı Abdülkadir Haykır ise verdiği demeçte ‘’Hololular olarak biz bir yola girdik bizi bu yolda hemşerilerimizin yalnız bırakmayacağından eminim vakfı kurmamızın amacı hayırlara vesile olmak bu yolda inşallah hiç kimseye mahcup olmak istemiyoruz’’ dedi.

Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Programı İzlemek İçin: https://www.youtube.com/watch?v=PjNaIaAgL-g