DEVA Partisi tarafından Metaverse ekosisteminde arazi satın aldı! Genel Merkez Binasının olduğu yeri tercih ederek sanal arsa satın alan siyasi parti yetkilileri, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmişlerdir. Son Dakika! DEVA Partisi, Metaverse Arazi Aldı 

Son zamanlarda sıklıkla konuşulan ve kısa sürede popüler olmayı başaran teknolojinin başında metaverse yani sanal arsa geliyor. Facebook’un adını değiştirerek Meta yapmasından sonra daha fazla önem kazandı. Hemen herkes tarafından geleceğin teknolojisi olarak bilinen metaverse kendine yer edinmiştir. Türkiye’de ilk kez Ali Babacan tarafından kurulan DEVA Partisi Metaverse ekosisteminde yer aldı. Arsanın lokasyon seçimi parti genel merkezi seçilmekle beraber genel merkez binasının sanal versiyonu hazırlandı.  

DEVA Partisi Metaverse Evreninde!  

DEVA Partisi Binası Metaverse Evreninde yukarıdaki gibi gözüküyor. Metaverse sistemiyle ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı:  

DEVA Partisi Genel Merkezi, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi’nden sonra, şimdi de Metaverse Mustafa Kemal Mahallesi’nde. Toplantılar yakında başlıyor... dedi.  

İşte, Metaverse Evreninde Ali Babacan: 

Metaverse, 2022 Yılında da Konuşulacak!  

2021 yılında gündeme bomba gibi düşen Metaverse, 2022 yılında da konuşulacak gibi gözüküyor. Bieysel yatırımcıların, şirketlerin, siyasi partilerin de bu evrene yavaş yavaş girmesinin ardından hayatımızda ne gibi etkiler olacağını da kısa süre içerisinde göreceğiz.  

Editör: TE Bilişim