Diz ağrısı nasıl geçer? Diz ağrısına ne iyi gelir? Sarı kantaron ve doğal malzemeleri karıştırıp dize sürünce ağrılar diniyor.

Diz ağrısı günlük yaşamı katlanmaz bir hale getirebiliyor. Dağ kekiği, zeytinyağı ve sarı kantaron malzemelerini karıştırıp ağrıyan dizlerinize sürünce etkisine inanamayacaksınız.

Zeytinyağı faydaları ile öne çıkan, aynı zamanda sofraların vazgeçilmezi sağlıklı bir yağdır. Sindirim sorunlarına, kansere, karaciğeri temizlemeye iyi gelmektedir. Oleik asit, polifenoller ve antioksidan deposudur. Dağ kekiği faydaları arasında ise stresi azaltması, enerji vermesi, iştah açması, uykuya yardımcı olması yer alıyor. Sarı kantaron faydaları da bu iki ürün kadar etkilidir.

DİZ AĞRISINE NE İYİ GELİR?

Romatizmal ağrılara iyi gelen sarı kantaron yağı, gut ve şişmeye iyi gelir ve diz ağrısını keser.

Zeytinyağı ve dağ kekiği ile birleşince diz ağrısını geçiren sarı kantaron yağı bakın nasıl kullanılıyor?

Bir tencereye bir tutam sarı kantarn ve dağ kekiği ile beraber bir su bardağı zeytinyağı koyun. Karışımı çok fazla kızdırmadan ısıtın. Daha sonra güneşin altına koyup bir gün bekletin. Bu karışımı cam kavanoza koyup 2 gün daha güneş altında bekletin.

Bu mucizevi karışım diz ağrısını bir anda kesecek. Dize sürülen karışım kemik ve kasları yumuşatarak dokuyu yenileyecek. Dizlerinize sürdükten sonra yarım saat uzanmanız gerekiyor.