Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) tarafından düzenlenen 4. Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. İşte kazanan…

DKBB 4. FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLARI

Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Ordu'nun yani Doğu Karadeniz illerinin kültürel ve tarihi güzelliklerini ön plana çıkarmak hedefiyle düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği bu yıl 4. kez düzenlenen fotoğraf yarışmasının sonuçlarını resmi internet adresi üzerinden yayınladı. Yarışmada Anadolu Ajansı foto muhabiri Hakan Burak Altunöz 3. oldu.

DKBB Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, fotoğraf sanatının gelişmesine destek olmak amacıyla böyle bir yarışma düzenlendiğinden bahsetti. Doğu Karadeniz il ve ilçelerinin tanıtımı adına seçilen fotoğraflar arşiv niteliğinde oldu.

Fotoğraf yarışmasına 375 fotoğrafçı 1670 eserle katılım gösterdi. 100 fotoğraf sergilenmeye layık görüldü. Dereceye girenlere para ödülü ve çeşitli hediyeler verilecek.

İşte, kazananlar...

Ali Mermertaş birinci, Mete Yurdaün ikinci, AA foto muhabiri Hakan Burak Altunöz üçüncülük elde etti. Egemen Eryılmaz, Ali Can ve Faruk Gamlıoğlu mansiyon ödülünün sahibi oldu. Ahmet Harmancı ise DKBB özel ödülü, dron ödülü ve jüri özel ödülüne layık görüldü.

Yarışmada birinciye TFSF Altın Madalya + 7.000 TL, ikinciye TFSF Gümüş Madalya 5.000 TL, üçüncüye TFSF Bronz Madalya 4.000 TL ödül verilecek

Editör: Didem Bektaş