Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminlerine bir yenisini daha ekledi. Tarihi zirvesini görecek! İşte, 2023 dolar tahmini!

DOLAR 2023 TAHMİNİ

Selçuk Geçer verdiği tahminlerle yatırımcıları yönlendirmeye devam ediyor. Dolar tahminleri ile milyonlarca kişinin aklındaki o soruya yanıt veren Geçer, 2023 yılında dolar seviyesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 2023 dolar tahminleri yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Yeni yılda dolar rekor seviyeye ulaşacak diyen Geçer, tarihi zirve için tarih de verdi.

Dolar, yeni yılın ilk 3 ayında 24 liraya gelecek.

Selçuk Geçer'in son yorumuna göre, enflasyon yüzde 30 seviyesine inebilir. Ünlü ekonomist, 2023 yılının ilk çeyreğinde enflasyonun zirveye tırmanacağını söyleyerek, asgari ücretin açlık sınırının yarısında kalacağını belirtti.

Dolar 2023 yılının ilk aylarında mecburi şekilde 24 lirayı bulacak. 18 liralarda tutulan dolar baskılanmış durumda. Asgari ücret, enflasyon ve dolar kuru ile ilgili siyasetçileri eleştiren Geçer, Ocak, Şubat ve Mart aylarında enflasyonun ve doların zirveye ulaşacağını açıkça belirtti.

Editör: Didem Bektaş