Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu nişanlısı Buğrahan Tuncer, en uzun günde 21 Haziran'da dünya evine girdi. İşte düğünden detaylar!

Anadolu Efes'te forma giyen 30 yaşındaki basketbolcu Tuncer ile 33 yaşındaki ünlü oyuncu Eda Ece, dün hayatlarını birleştirdi. Ünlü çift, 4 yıldır büyük bir aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz ay kendi evlerinde nişanlanan mutlu çift sonunda muradına erdi. 20 Haziran'da yeni yaşına giren güzel oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinin final yapmasının ardından düğün hazırlıklarına ağırlık verdi. Buğrahan Tuncer ile evlenen Eda Ece'nin düğününden en özel kareler basına servis edildi ve bu kareler ikilinin hayranları tarafından sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

İŞTE DÜĞÜNDEN EN ÖZEL ANLAR…

Beşiktaş’taki bir otelde gerçekleşen düğünde, Eda Ece’nin nikâh şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen, Ayşegül Aldinç ve Merve Karakimseli yaptı. Buğrahan Tuncer’in nikâh şahitleri ise Tuncay Özilhan, Yunus Emre Sonsırma ve Selçuk Karakimseli oldu.

Elinde pembe bir buket tutan güzel oyuncu, dantel kaplamalı uzun kollu hoş bir gelinlik giydi. Ece'nin ikinci gelinliği boyundan bağlamalı uzun bir model oldu.

Ünlü çiftin düğününe Yasak Elma'dan Şevval Sam da katıldı ve sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Sanat ve spor camiasından pek çok ünlü ismin katıldığı düğünden ilk dans kareleri ve ilk pozlar da geldi.