14 Mayıs Pazar günkü seçim öncesi liderler il il gezerek mitinglerini sürdürüyor. Millet İttifakı'nın üç üyesi dün Trabzon'daydı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Trabzonlularla buluştu.

İşte detaylar...

Mansur Yavaş'ın dünkü programında Sincan, Çanakkale ve Trabzon vardı. Trabzon Meydanı Atatürk Alanı'nda Akşener ve İmamoğlu ile bir araya gelen Yavaş, 2019 seçimlerinde yaşananları anlattı ve ekledi: "Tıkır tıkır işlerimizi yürütüyoruz. Millet İttifakı'nın tüm belediyelerinden vatandaş çok mutlu. O dönem seçilir seçilmez T.C. tabelalarını tekrar asarak göreve başladım. Bizi bilen bilir."

Mansur Yavaş, "40 yıllık Türk milliyetçisiyim. Terörün yanımda ne işi var? Terörizm propagandası yapmayın. Ankara halkı da buna dur diyecek. Oy alamıyorsanız bu sizin suçunuzdur. Kadınların, çocukların gülüp eğlenmesine karışmayacağız. Türkiye'yi bölmek isteyenlerle sonsuza dek mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Trabzonlu hemşehrilerine seslenen Ekrem İmamoğlu da şunları aktardı:

"Millet İttifakı olarak bizler gücü, ortak aklı, enerjisi olan güçlü bir ekibiz. Ülkenin içinde bulunduğu krizi çözmek için dünya çapında kadrolarımız var. Fakirliğe sebep onlar. 1 oy için hakaret edenler değil, kötü dil kullanmayan bizler iki taraftayız. 4 gün sonra bir tarafı seçeceksiniz. Trabzonlu bunlara haddini bildirecek. Hemşehrimizin kanına dokunuyor bu iftiralar. Millet güzel güzel kazanacak. Seçim günü onu evine yollayacağız. Trabzon ve Türkiye değişim istiyor. Millet kazanacak millet!" 

Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren Meral Akşener,

"Hayatımda böylesine pis bir dille seçime gidildiğini hiç görmedim. 14 Mayıs seçim günü tüm ayılar dayılar attaya gidecek. Patron sizsiniz. Gencecik çocukların hayallerini çaldınız. Haramın dibine battınız. Artık kafayı kırdılar iftiralarında.  Recep Bey ve arkadaşlarını emekli edeceğiz. 1 oy Kemal'e 1 oy Meral'e. İnşallah Trabzon tarih yazacak" sözlerini kullandı.

Editör: Didem Bektaş