Bir Peri Masalı ve Darmaduman dizileri final yaparken, Dokuz Oğuz ve Hayatımın Şansı dizileri Fox TV’de başlıyor.

Fox TV geçtiğimiz son bir yıl içinde pek çok iddialı yapımını bitirme kararı aldı. Gülümse Kaderine, Kusursuz Kiracı, Mahkum gibi dizilerden sonra Tozluyaka da riskli topa girdi. Ancak henüz Tozluyaka'nın final yapma ihtimali ufukta görünmüyor.

Kanalın son kararı izleyicileri ikiye böldü. İki dizisi için final kararı alan Fox TV, iki yeni diziyi onların yerine ekranlara getirecek. Bir Peri Masalı ve Darmaduman adlı diziler bu ay içinde final yapıyor. Bir Peri Masalı son iki bölüme girdi ve Salı akşamları ekrana gelecek. Darmaduman ise 24 Aralık'ta final yapacak.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora dışında Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı Darmaduman final kararından kurtulamadı. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'li Bir Peri Masalı final tarihi iki hafta sonra.

14 Aralık Çarşamba akşamı Alican Ulusoy ile Şifanur Gül'ün başrolde yer aldığı Hayatımın Şansı dizisi ekran yolculuğuna başlıyor. Kubilay Aka ile Yasemin Allen'in başrollerde olduğu Dokuz Oğuz dizisi de yakında başlıyor. İki dizinin de ilk tanıtımları yayınlandı ve çok beğenildi. Bakalım, bu kez Fox TV bu iki dizisi için de erken final kararı alacak mı, yoksa diziler iyi reytingler mi alacak?

Editör: Didem Bektaş