FUTBOL

Galatasaray’dan Futbolculara 11.8 Milyon Euro Ödeme

Galatasaray yönetimi, UEFA’dan gelecek 11.8 milyon Euro ile futbolcuların maaşlarını ödeyerek borçları kapatmayı hedefliyor.

Abone Ol

Galatasaray’da şampiyonluk yolunda kritik bir hamle geldi. Sarı kırmızılı yönetim, futbolculara yapılacak ödeme ile takım içinde motivasyonu artırmayı hedefliyor.

UEFA GELİRİ FUTBOLCULARA AKTARILACAK

Galatasaray yönetimi, UEFA tarafından 27 Mart tarihinde kulüp hesabına yatırılması beklenen 11.8 milyon Euro’luk geliri doğrudan futbolcuların maaş ödemelerinde kullanacak.

Elde edilen bu kaynağın tamamının oyunculara ayrılması planlanırken, vadesi gelen tüm maaşların ödeneceği öğrenildi.

BORÇLAR SIFIRLANACAK

Yapılacak ödeme ile birlikte futbolculara olan tüm borçların kapatılması hedefleniyor. Bu hamleyle birlikte oyuncuların maddi anlamda rahatlaması ve sahaya daha yüksek motivasyonla çıkması amaçlanıyor.

Kulüp yönetimi, sezonun kritik dönemine girilirken bu adımın takım performansına olumlu yansıyacağını düşünüyor.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KRİTİK HAMLE

Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda yoluna iddialı şekilde devam eden Galatasaray, kalan maçlar öncesinde oyuncularına moral vermek istiyor. Yönetimin bu ödemeyi “maddi doping” olarak değerlendirdiği belirtiliyor.

Özellikle sezonun son haftalarına girilirken takım içi motivasyonun artırılması, teknik heyet açısından da önemli görülüyor.

TRABZONSPOR MAÇINA ÖZEL PRİM GÜNDEMDE

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, milli aranın ardından oynanacak Trabzonspor derbisi için özel prim planladığı ifade ediliyor.

Bu primin de futbolcular üzerinde ekstra motivasyon oluşturması beklenirken, sarı kırmızılı ekip kritik karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }