Google Pixel 7a akıllı telefon ne zaman çıkacak? Google Pixel 7a özellikleri ve fiyatı merak edilirken, bugün ilk görselleri paylaşıldı!

GOOGLE PIXEL 7A ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Google'ın Google Pixel 7a üzerinde çalıştığı sır değil. Cihazın, Pixel 6a'ya göre birçok iyileştirme ile dolu olduğu ve aynı zamanda, çok daha yüksek bir yenileme hızı sunacağı biliniyor.

Google Pixel 7a görüntüleri bugün geldi. Cihazın tasarımına baktığımızda, Pixel 7 ile aynı kamera vizörüne ve çift kamera kesikliğine sahip olduğunu görebiliriz. LED flaş bile Pixel 7'lerle aynı yerde.

Cihazın çerçeveleri küçük ve ön ekrana baktığımızda biraz daha büyük bir çeneye sahip. Ekranın üst orta kısmında, cihazın ön kamera için bir delikli bölümü var. Sağ sırtta güç ve ses ayar düğmeleri, solda SIM tepsisi yer alıyor. Akıllı telefonun hoparlör ızgarası ve USB C tipi bağlantı noktası alt tarafta bulunuyor.

Daha önceki söylentilere göre, akıllı telefon 3,5 mm jaka sahip olacaktı. Ancak görsellerde görünmüyor, bu da söylentilerin tamamen doğru olmayabileceğini gösteriyor. Her şey düşünüldüğünde Pixel 7a, Pixel 7'ye çok benzeyecek gibi görünüyor. Gelin, cihaz hakkında şimdiye kadar teknik özellikleriyle ilgili bilinenlere bir göz atalım.

Google Pixel 7a özellikleri:

Google Pixel 7a için Samsung tarafından geliştirilen FHD+ ekran, 90Hz yenileme hızına sahip olacak. Cihazın arka kamera sistemi IMX787 ve IMX712 sensörlerini kullanabilir. Akıllı telefon büyük olasılıkla 5W'da kablosuz şarjı etkinleştirecek. Kaputun altında, cihaz bir Google Tensor çipine sahip olabilir ve ayrıca güvenlik için bir ekran içi parmak izi tarayıcı olabilir. Cihazın, pil ömründen tasarruf ederken üstün bağlantı sağlayacak Bluetooth LE desteği alması bekleniyor. Cihazın şu anda Beyaz ve Koyu Gri renklerde gelmesi bekleniyor ve resmi lansmanının 2023'ün başlarında gerçekleşmesi beklenebilir.

Editör: Didem Bektaş