• DOLAR 32,40 %-0.09
  • EURO 34,61 %-0.58
  • ALTIN 2.387,30 %-1.96
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 60.111 %-4.05
  • ETHERIUM 2.960 %-6.6
15°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


ÇEVRE

Trabzon ilkbahar mevsiminin gelişiyle mora bürünürken, başta Tonya ilçesi olmak üzere pek çok bölgede mavi yıldız çiçeklerinin dönemi başladı.

TRABZON GUNDEMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'a ziyaret gerçekleştirdi. İmamoğlu, burada büyük bir coşkuyla karşılandı.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'da Ramazan Bayramı dolayısıyla Vali Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Genç'in de katılımıyla şehitlik ziyaret edildi.

SAĞLIK

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Haçkalı Baba Devlet Hastanesi bünyesinde Engelli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

EKONOMİ

Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşlar başlıyor. Haftada 5 sefer olacak şekilde karşılıklı uçuşların 4 Haziran'da başlayacağı duyuruldu.

TRANSFER HABERLERI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Anadolu Ajanı (AA) Trabzon Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

TRABZONSPOR

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, takımına verdiği 9 günlük aranın ardından futbolcularına iki günlük izin verdi.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilen tören ile Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıldönümü kutlandı.

ÇEVRE

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), 'Çakırgöl için 4 mevsim turizm' için çalışmaları başlattı. Erkut Çelebi konuya dair açıklama yaptı.

ASAYİŞ

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde dün gece saatlerinde park halindeki bir otomobil alevlere teslim oldu. Yangının sebebi araştırılıyor.

TRABZON GUNDEMI

Ramazan Bayramı’nın ilk günü vatandaşlar bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı. Peki, Trabzon bayram namazı saat kaçta kılınacak?

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye'de birinci olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i tebrik etti.