O kadar moralim bozuk ki ne yazacağımı, kelimeleri nasıl toparlayacağımı, onların seviyesine inmeden bu yazımı nasıl yazacağımı bilemiyorum.

Öncelikle şunu kabul etmeliyiz, evet forvetimiz yok. Transfer zamanında herkes yazarçizer ama sonuç yine Henrique ile devam ederiz. Lakin şöyle bir tabloda çok önemli mi? Forvetin kralını da diksek oraya biz bu ülkede ki adaletsizliği yenemeyiz. Sonuçta başbakanı bile adaletsizliğe göz yumarken kime, neye, nasıl anlatalım derdimizi…

Fırat Aydınus… Kusura bakma ama tam bir kişiliksizsin. Açıkçası bekliyordum senden böyle bir şey. Sen değil miydin geçen sene penaltımızı vermeyip maç sonunda resmi hesabında gülücük koyarak (dalga geçer gibi) ay pardon yanlış karar vermişim diyen.

Mustafa hoca, sen niye Adrian’ı hep çıkartırsın niye? O daha ne yapsın Allah aşkına.

Ve Onur…

Biz çok şanslıyız ki haramilere izin vermeyen bir Fatih’imiz var kalede. Hem de ne Fatih! 

Aslında söylenecek çok bir şey yok. İyi oynadık, savunmamız çok iyiydi ama bunlar önemli değil önemli olan orda yüzlerce insanın hakkı nasıl yenildiğiydi!

Rabbim bizim gücümüz yetmiyor adaletsizliği yıkmaya, bizim gücümüz yetmiyor hakkımızı savunmaya, sen görüyorsun Rabbim! Sen izin verme daha fazla…