Honor Band 9 yakında piyasaya çıkabilir, giyilebilir cihazlar Bluetooth SIG sertifikasını aldı. İşte, akıllı bilekliğin tüm özellikleri!

Honor, görünüşe göre Band 7 giyilebilir cihazın halefi üzerinde çalışıyor. Yeni bir sertifika incelemesi, Honor Band 9'un yakında piyasaya sürülebileceğini ve hatta teknik özelliklerine ilişkin bazı ayrıntıları ortaya çıkardığını ortaya çıkardı. İşte tüm ayrıntılar.

Çinli akıllı telefon üreticisi, 2022 yılında Honor Band 7 modelini tanıtmıştı. Şimdi ise halef modelin piyasaya sürülmesi yaklaşıyor gibi görünüyor. Honor Band 9 modeli, Bluetooth SIG sertifikasyon platformunda iki farklı model numarası taşıyarak görüntülendi. Buna RHE-B39 ve RHE-B19 da dahildir. Başka bir deyişle, akıllı bandın iki çeşidi var; bu da farklı ekran boyutları veya özellikleri anlamına gelebilir.

Bu gözlem aynı zamanda Band 9'da Bluetooth 5.3 desteğinin de doğrulandığını doğruladı. Maalesef veri tabanında giyilebilir cihazla ilgili dahili teknik özellikler gibi daha ince ayrıntılar açıklanmadı. Üstelik bu aynı zamanda Honor Band 9'un ilk kez çevrimiçi olarak ortaya çıkışı, bu da yakında diğer sertifika platformlarında daha fazla görülmesini bekleyebileceğimiz anlamına geliyor.

Hatırlamak gerekirse Band 7, 2,5D kavisli ekrana sahip 1,47 inç AMOLED ekranla piyasaya sürüldü. 96 spor modu, kandaki oksijen takibi, kalp atış hızı takibi ve uyku haritalaması desteğiyle geldi.

Akıllı bileklik, Bluetooth 5.0'ı destekler ve 5ATM suya dayanıklılık derecesi sunar. Bu giyilebilir cihaz 14 güne kadar pil ömrü sunuyor.

Google, arama sonuçları için yeni “Notlar” özelliğini sunuyor Google, arama sonuçları için yeni “Notlar” özelliğini sunuyor

Honor, Band 9 ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak yakında daha fazla ayrıntının ortaya çıkmasını bekleyebiliriz, bu nedenle bu cihazla ilgili daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.

Editör: Didem Bektaş