Snapdragon işlemcili, 120Hz ekranlı yeni Huawei Pocket S akıllı telefon görücüye çıktı. İşte Huawei Pocket S özellikleri!

HUAWEI POCKET S ÖZELLİKLERİ ve FİYATI

Huawei Pocket S bugün Çin'de piyasaya sürüldü. Geçen yıl duyurulan P50 Pocket'ten sonra ikinci kapaklı katlanabilir telefon olarak piyasaya çıktı. P50 Pocket modelinden daha düşük bir model. İki cihaz arasındaki tek fark işlemci. Huawei, Pocket S akıllı telefonunun yanı sıra Watch GT Cyber ​​akıllı saatini de duyurdu.

Huawei Pocket S, 2.790 x 1.188 piksel çözünürlüğe sahip 6.9 inç büyüklüğünde katlanabilir OLED ekrana sahip. 10 bit renkler ve 120Hz yenileme hızı sunar. Arka panelde 1.04 inçlik ikincil kapak ekranı bulunuyor. Cihaz, yandan monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahiptir. Pocket S, çok boyutlu bağlantı kaldırma su damlası menteşesine sahip sektördeki ilk katlanabilir telefon.

Görüntüleme cephesinde, Huawei Pocket S çift arka kamera kurulumuyla birlikte geliyor. 13MP ultra geniş açılı lens ile eşleştirilmiş 40MP ana kameraya sahip. Ön tarafta 10.7MP selfie kamerası mevcut.

Kaputun altında, Huawei Pocket S bir Snapdragon 778G işlemci ile donatılmıştır. 8 GB RAM ve 512 GB'a kadar depolama alanı sunar. Cihaz, esnek bir grafit ısı dağıtma sistemine sahiptir. Katlanabilir telefon, 40W şarj desteğine sahip 4.000 mAh pil ünitesi ile destekleniyor. Yazılım açısından, Pocket S kutudan çıktığı gibi Harmony OS 3 çalıştırıyor.

Huawei Pocket S fiyatı;

128 GB seçeneği 822 dolardan başlarken, 256 GB'lık modeli 890 dolardan fiyatlandırıldı. 512 GB modeli ise 1.028 dolar.

Katlanabilir telefon Obsidian Black, Frost Silver, Mint Green, Sakura Pink, Primrose Gold ve Ice Crystal Blue renklerinde sunuluyor. 10 Kasım'da başlayan satışlarla bugünden itibaren ön siparişe açıldı.

Editör: Didem Bektaş