İyi Parti Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aydın ve ekibi, dün de Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İşte, bu anlamlı ziyaretten önemli konu başlıkları…

Türk iş insanı ve siyasetçi Yavuz Aydın, 1972 yılında Trabzon Vakfıkebir'de dünyaya geldi. Genç yaşta ticarete atılan Aydın, 1994'te Sismedikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni kurdu. Kısa sürede iş dünyasında büyük başarılar elde etti. Sağlık, turizm, inşaat alanlarında çok sayıda yatırım yaparak büyük hizmetlere imza atan Yavuz Aydın;

Trabzon İşadamları ve Bürokratları Derneği (TİAB) yönetim kurulu üyeliği, Sağlık İşverenleri Sendikası (SEİS) yöneticiliği, Beşikdüzüspor yöneticiliği, Ankara Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEŞİK-DER) başkanlığı görevlerinde bulundu.

Trabzonspor kongre üyesi olan Aydın, daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’nden Trabzon Milletvekili adayı oldu.

2023 seçimlerinde İyi Parti'den Trabzon milletvekili adaylığını açıkladı.

İyi Parti Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile dünkü büyük buluşmadan notlar yayınladı.

İyi Parti Trabzon milletvekili adayları Aslan Güner, Serpil Akçay, Tahsin Akyüz, Akın Çelik ve Bülent Arslan ile Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun ve teşkilat mensuplarıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaşananlar bu görüntülerde yer aldı.

Başkan Ersen Küçük ve basın mensupları ile yapılan sohbeti izlemek için Yavuz Aydın Twitter hesabındaki videoyu sizlerle paylaşalım.

"Birlikte başaracağız" sloganıyla 2023 seçimlerine giden İyi Parti'nin Trabzon'dan milletvekili adayı olan Yavuz Aydın, Twitter paylaşımına, “Çok meşakkatli yollardan geldik, tarih bunu bir gün yazacak. Hayalimiz, hedefimiz büyük…” notunu düştü.

Editör: Didem Bektaş