Kaan Urgancıoğlu, Servet Operasyonu filminde dünyaca ünlü aktör Jason Statham ile karşı karşıya geldi. İşte, filmin vizyon tarihi ve detayları!

Operation Fortune - Servet Operasyonu adlı sinema filminin çekimleri geçtiğimiz yaz Antalya'da yapıldı. Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin çektiği film, 13 Ocak'ta sinemalarda olacak. Servet Operasyonu filminin çok önemli bir özelliği var. Filmde Hollywood yıldızı Jason Statham ile Kaan Urgancıoğlu’nun karşılıklı dövüş sahneleri yer alıyor.

Yargı dizisinin yıldızı Kaan Urgancıoğlu ile dünyaca ünlü aktörün buluşmasını tüm sinema severler ve oyuncunun hayranları merakla bekliyor. Gösterime günler kala detaylar geldi.

Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın başrollerini üstlendiği Servet Operasyonu filmi Türk oyuncuları da kadrosunda barındırdı.

Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de filmde rol aldı. Yakışıklı oyuncu Urgancıoğlu filmde Casa adlı bir mafyayı canlandırdı. Aksiyonu bol olan filmde Jason Statham ile Kaan Urgancıoğlu'nun dövüş sahneleri heyecanla bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş