Kaliteli işitme cihazı sadece sesi ileten bir işitme cihazı demek değildir. Çok değişik tiplerde ve özelliklerde işitme cihazları var olmakla birlikte çoğu bir takım ortak özelliklere de sahiptir. İşitme cihazlarının kalitesi ve fiyatları kullandığı teknolojiye bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

İşitme cihazının kaliteli olup olmadığını etkileyen faktörler vardır. İşitme kayıplı kişinin yaşam tarzına ve ihtiyaçlarına uygun işitme cihazı seçmesi o cihazdan maximum verim almasını sağlar. İşitme cihazı alırken, pil ömrü, şarj edilebilir işitme cihazı ise şarj olma hızı, kablosuz bağlantı , ses aktarım kalitesi, Tinnitus (çınlama) maskeleme, çoklu program ayarı,  koruyucular, yönlü mikrofonlar, akıllı telefon uygulamaları gibi birçok farklı gibi özelliklere bakılabilir.

İşitme kaybınızın derecesi kullanacağınız işitme cihazı seçiminde çok önemli bir kriterdir. İleri veya çok ileri derecede işitme kaybınız varsa, yüksek ses seviyeleri üretebilen bir işitme cihazı kullanmak gerekecektir. Arka plan gürültüsü rahatsız ediyorsa bu gürültüyü minimuma indiren güçlü bir işitme cihazına ihtiyaç vardır.

Yaşam tarzı da işitme cihazı seçiminde dikkate alınmalıdır. Aktif ve hareketli bir yaşantısı olan kişiler için ise farklı teknolojik özellikleri olan işitme cihazları kullanılmalıdır. Kullanım açısından pratik ve uzun şarj özelliği sunan bir işitme cihazı ile hareketli yaşam tarzına uyum sağlayan bir işitme cihazı seçilebilir.  

Bir işitme cihazı ne kadar kaliteli olursa olsun bakımı ve temizliği düzenli yapılmazsa istenilen performans elde edilemeyebilir. Bu nedenle İşitme Cihazınızın bakımlarını düzenli yaptırmanız gerekir.Aynı zamanda İşitme cihazınızın uzun ömürlü olmasını da sağlayabilirsiniz.  Maxtone İşitme Merkezleri’ne gelerek her marka ve model işitme cihazınız için bakım önerileri alabilir, cihazınızın bakımını yaptırabilirsiniz.

Türkiye’nin dört bir yanında şubesi olan Maxtone İşitme Merkezleri ile işitme cihazı seçimi, işitme kaybı seviyeniz belirlendikten sonra uzmanlarımız eşliğinde yapılmaktadır.

İşitme Cihazı seçiminde sizin için faydalı olabileceğini düşündüğümüz dört öneri hazırladık;

1)      Bütçenize uygun ve kullanıcı dostu cihazlar. Kullanımı kolay işitme cihazları ile işitmenizi daha da kolay hale getiren size ve hayatınıza uyum sağlayan bütçe dostu işitme cihazları Maxtone İşitme Merkezleri’nde sizleri bekliyor.

2)      Göze batmayan, estetik ve şık tasarımlı cihazlar. İşitme cihazları eskisi gibi büyük ve kaba değil, tam tersi şaşırtıcı derecede küçük boyutlarda; bir üzüm tanesi kadar! Hatta geniş renk seçenekleri ile de kendi stilinizi kulağınızda yansıtabilir, herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

3)      Sevdiklerinize bağlı kalın. Son teknoloji ile donatılan işitme cihazlarında Bluetooth bağlantısı ile eller serbest telefon görüşmeleri yapabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey işitme cihazınızın Bluetooth ile eşleştirilmesini sağlamaktır.

4)      Şarjınız hiç bitmesin. Şarj edilebilir işitme cihazlarımız ile gün içerisinde şarj derdini düşünmeden iş temponuza, hayatınıza ve sevdiklerinize güzel, keyifli vakit ayırabilirsiniz. Ayrıca işitme cihazı pili masrafından kurtulmuş olursunuz.

İşitmeye yardımcı aksesuarlar ile de işitme yolculuğunuzda yanınızdayız. Kapı zili, telefon ya da yangın alarmı gibi birçok işitmeye yardımcı ürün ile rahatlığı siz de deneyimleyin. Bebek odası ses aktarıcısı, kemer ya da çalar saatli uyarıcı ile çağrıların ve tüm bildirimlerin kontrolü sizin elinizde . Kapı zili aktarıcısı ile misafirlerinizi güler yüzle karşılayabilir, hatta iş görüşmelerinizi de kolay ve hızlı bir şekilde işitmeye yardımcı ürünler ile gerçekleştirebilirsiniz. Yangın alarmını evinize kurarak da güvenliğinizi sağlayabilir kendinizi emin ellerde hissedebilirsiniz. İşitmeye yardımcı ürünlerimiz ile hayatınızı daha da kolay hale getirebilirsiniz. Kullanımı çok kolay ve pratiktir. İşitmeye yardımcı aksesuarları Maxtone İşitme Merkezi şubelerimize gelerek inceleyebilir, uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Uzmanlarımız size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Bu özellikler ışığında sizin için en iyi işitme cihazını kolay bir şekilde Maxtone İşitme Merkezleri’nde bulabilirsiniz. Bizi arayın 444 47 74!

 Ayrıca web sitemizi https://maxtone.com.tr/web/iletisim/en-yakin-maxtone.php bu bağlantıdan ziyaret edebilir ve size en yakın Maxtone İşitme Merkezi şubemize ulaşabilirsiniz. O halde, Maxtone ailesine Hoş geldiniz!

Editör: Gökhan Gökmen