Fırtına sebebiyle Karadeniz Bölgesi'nde dev dalgalar oluşmuştu. Bu sebepten trafiğe kapatılan bazı yollar bugün tekrar ulaşıma açıldı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Çakırgöl turizm çalışmalarını başlattı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Çakırgöl turizm çalışmalarını başlattı

Dev dalgalar dün Trabzon Beşikdüzü'nde 2 gencin kaybolmasına yol açtı. Kuvvetli esen rüzgar denizde ve karada hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Öte yandan, Rize'de de ulaşımı olumsuz etkileyen fırtına kaynaklı dev dalgalar sebebiyle, dün trafiğe kapatılan Karadeniz Sahil Yolu Çayeli-Trabzon istikameti ulaşıma açıldı.

Karayolları ekipleri Karadeniz Sahil Yolu'na sürüklenen kaya ve taş parçalarını temizledi. Güvenlik güçleri bölgede yapılan temizlik çalışmalarının ardından bazı yolları tekrar trafiğe açtı. Çayeli-Trabzon istikameti şu an kullanımda.

Rize Taşlıdere Balıkçı Barınağı'nda çok sayıda kayık ve balıkçı teknesi hasar gördü. Batan kayıklarını kurtarmaya çalışan 2 balıkçı yaralandı ve tedavi altına alındı. Vatandaşlar daha önce böyle dalgalar görmediklerini söyleyerek, “Allah beterinden korusun” duasını etti.

Editör: Didem Bektaş