Süper Lig'in 12.haftası bugün oynanacak olan Vavacars Fatih Karagümrük - Galatasaray maçıyla başlayacak. Arabam.com Konyaspor Kasımpaşa ile yarın 14:30'da karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Konyaspor İstanbul ekibini mağlup edip çıkışını sürdürme peşinde.

Konyaspor daha önce ligde çıktığı 11 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 19 puanla 6.sırada bulunuyor. Kasımpaşa ise zorlu Konyaspor maçı öncesinde ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle beraber 13 puanla 11.sırada bulunuyor.

Konyaspor bu maçı kazanıp zirve takibine devam etmek isterken, Kasımpaşa ise buradan alacağı puan veya puanlarla orta sıralara doğru yükselmek istiyor.

Yeşil Beyazlılarda zorlu mücadele öncesinden Cebrail Karayel haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Adil Demirbağ ise bu mücadele öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Başarılı savunma oyuncusu bu mücadelede kart görmesi durumunda deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

620ff2e9ae298bfe0e24f5ed

Eflatun Beyazlılarda ise zorlu mücadele öncesinde  Fode Koita ve Tarkan Serbest sakatlıkları sebebiyle Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Kasımpaşa'da 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor. İstanbul ekibinde sınırda bulunan Mickael Tirpan, Ben Ouanes ve Haris Hajradinovic Konyaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda Kasımpaşa!nın sahasında oynayacağı Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. 

İKİLİ REKABETTE KONYASPOR ÖNDE

Konyaspor ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde 23. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce iki takım arasında oynanan 22 maçta Konyaspor 9 kez sahadan galip ayrılırken, Kasımpaşa ise 5 defa rakibini mağlup etti. 8 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda Konyaspor 39 kez gol atarken, Kasımpaşa 31 gol atma başarısı gösterdi.

KONYASPOR KASIMPAŞA MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konyaspor  Kasımpaşa maçı 29 Ekim Cumartesi günü saat 14:30'da Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

KONYASPOR KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Arabam.com Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Amir, Çekiçi, Bytyqi, Muric ve Mame Diouf

Kasımpaşa: Ertuğrul, H'gjonay, Bruma, Sadık, Ben Ouanes, M. Tirpan, Fall, Haris Hajradinevic, Eysseric, Celina ve Bahoken 

HaberTS - Mahmut Bulut