SPOR

Kurtar Beni Buralardan Ne Olur Altay! Erman Toroğlu’dan İddialı Açıklama: Kariyeri Bitti

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig’in dev derbisinde Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirilen kıran kırana mücadelede Galatasaray sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Galatasaray’da maç sonu bir sevinç yaşanırken hem taraftar hem de uzman isimler tarafından kaleci Altay Bayındır protesto edildi. Başarılı spor yorumcusu Erman Toroğlu’nun açıklamaları da dikkat çekti.

Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Cimbomlular Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynana müsabakada 3-0 galibiyet aldı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkı 4’e yükselerek Galatasaray liderlik koltuğunu bırakmadı. Özellikle maçta yediği gollerle taraftarın tepkisini çeken Altay’a bir yorum da Erman Toroğlu’dan geldi. Erman Toroğlu’nun açıklamaları dikkat çekti.

Okan Buruk Dersine İyi Çalışmış

Erman Toroğlu tarafından yapılan açıklamada sözlerine Galatasaray’ı överek başladı. Toroğlu tarafından:

"Okan Buruk dersine çok iyi çalışmış, öyle bir takım sahaya sürdü ki herkes şaşırdı. Orta sahayı çok güçlü tutup, ileride çok hızlı adamlarını kullandı. Orta sahayı zaman zaman 5'li yaptı, bazen 3'lü yaptı. Fenerbahçe'nin savunması zaten 3'lü ve ağır. Bunu iyi kullandı Okan Hoca" denildi.

Altay, Altay Değil Daha

Erman Toroğlu, özellikle Altay’a yaptığı yorumlarla da dikkat çekti. Altay’ın Altay olmadığını, artık Fenerbahçe kariyerine devam edemeyeceğini belirtti. Erman Toroğlu tarafından yapılan açıklamada:

"Seyirci de iyiydi ama bir şeyi beğenmedim ben seyircide. Kaleciye top gelince yuhlarsanız başka kaleci alacaksınız o zaman. Altay Fenerbahçe'de bundan sonra bitmiştir. Antrenör alkışlayın falan dedi ama bu pozisyonda bir kaleci Fenerbahçe'de oynayamaz artık. Kesin olmaz.

Fenerbahçe bir kaleci bulacak, yedeği oynatacak neyse. Altay artık Fenerbahçe'de de durmaz. Kaptan falan bilmem ben. Her topta ıslıklanan kaleci bu dakikadan sonra onun da duracağını zannetmiyorum. Türkiye de olur Avrupa'da da olur.

Alex yuhalanmıştı ama Alex, Alex'ti. Altay, Altay değil daha. Alex'i ben Fransa'da mini Dünya Kupası'nda izlemiştim. Orada büyülenmiştim Alex'ten. Alex yuhalansa bile oynadığı futbolla o kramponları yuhalayanların ağzına sokar, sonra da gidip heykelini dikersin. Altay daha yavru, yeni çıkıyor. Kaldıramaz onu. Artık köprüleri attı ve bitti" denildi.

Galatasaray Yüzde 100 Hak Etti!

Erman Toroğlu açıklamasının devamında Galatasaray’ın bu sonucu hak ettiğine değinildi. Toroğlu:

"3-0 Fenerbahçe için kendi evinde ağır sonuç. Lig bitmeden sondan bir önceki maç Galatasaray'ın stadında olacak şimdi. Sağından solundan arkasından önünden bakıyorum maça, Galatasaray yüzde 100 hak etti" dedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }