Türkiye’nin yıl içinde en çok ziyaretçi alan şehri İstanbul; hayran bırakan tarihi, geçmişe tanıklık eden sarayları, dünyada örneği bulunmayan İstanbul Boğazı, doğa güzellikleri, envai çeşit ürün bulabileceğiniz kapalı çarşıları ile ziyaretçilerini büyüler. Çok sayıda kültüre ev sahipliği yapmasından dolayı her sokağında bir eserle karşılaşmak mümkündür.

Mardin’den Avrupa ve Asya’nın buluşma noktasına seyahat etmek isteyenlerin ilk akla gelen ise Mardin İstanbul uçak bileti almak olur. İlk adım en uygun Mardin İstanbul uçak bileti almak olurken Bilet Dükkanı üzerinden seyahat planına uygun bilet satın almak mümkündür.

Mardin İstanbul Uçak Bileti Fiyatları

Tarihi dokusu ve mimari eserleri başta olmak üzere her köşesinin bir hikayesi bulunan İstanbul Anadolu’nun her yerinden ziyaretçi ağırlar. Tarihi evleri, geçmişe götüren çarşıları, hayran bırakan hikayeleri, rengarenk sokakları, lezzetli yemekleri ile herkesi hayran bırakır. Mardin İstanbul uçak bileti fiyatları; tarih, havalimanı, uçak firması gibi nedenlerle farklılık gösterir.

Mardin İstanbul uçak bileti THY seçen yolcuları 1.160 TL’den başlayan, AnadoluJet seçenleri ise 905 TL’den başlayan fiyatlar bekler. Planlama yapmadan önce yolcuların güncel fiyatları Bilet Dükkanı web sitesi üzerinden kontrol etmesi gerekir. İstanbul’a gelen yolcuları Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı karşılar.

Mardin Şehir Merkezinden Havalimanı’na Ulaşım

Mardin Havalimanı; şehir merkezine 20 kilometre, Kızıltepe'ye 8 kilometre, Nusaybin'e 66 kilometre ve Midyat'a 75 kilometre uzaklıkta bulunur. Mardin İstanbul uçak bileti için şehir merkezinden Mardin Havalimanı’na gitmek isteyen yolcular çeşitli seçenekleri kullanabilir.

Kızıltepe- Mardin yolu üzerinde bulunan Mardin Havalimanı’na şehir merkezinden; HAVAŞ servisleri, otobüs ve taksi ile gidilir. Yolcuların uçak kaçırma gibi sorunların önüne geçmek için uçuş saatlerini ve trafik durumunu göz önünde bulundurarak planlama yapması önerilir.

Şehir Merkezinde Mardin Havalimanı’na Araç Kiralama ile Ulaşım

Mardin Havalimanı’na şehir merkezinden ulaşım sağlamak için ilk akla gelen HAVAŞ servisleridir. Haftanın her günü şehir merkezinin belirli noktalarından HAVAŞ servisleri ile Mardin Havalimanı’na ulaşım sağlanır.

Şehir Merkezinde Mardin Havalimanı’na Otobüs  ile Ulaşım

Mardin Havalimanı’na şehir merkezinden gitmenin bir diğer yolu ise otobüslerdir. Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler yolcuları ucuz ve hızlı bir şekilde şehir merkezinden Mardin Havalimanı’na götürür.

Şehir Merkezinde Mardin Havalimanı’na Taksi ile Ulaşım

7 gün 24 saat taksi aracılığıyla şehir merkezinden Mardin Havalimanı’na gidilebilir. Valiz yükü olan veya HAVAŞ servislerini tercih etmeyen yolcular genelde taksi tercih eder.

Şehir Merkezinde Mardin Havalimanı’na Araç Kiralama ile Ulaşım

Mardin Havalimanı’na en rahat şekilde gitmek isteyen yolcular genelde araç kiralama yolunu tercih eder. Mardin seyahati boyunca kullanılan ya da sırf havalimanına gitmek için kiralana  araçlar Mardin Havalimanı’na teslim edilebilir.

Mardin İstanbul uçak biletlerine https://www.biletdukkani.com/mardin-istanbul-ucak-bileti sayfamızdan ulaşabilirsiniz.