Masrafsız bankacılık işlemleri Vakıf Katılım'da sizleri bekliyor! Vakıf Katılım’da müşteriler masrafsız bankacılık ayrıcalıklarıyla birçok modern bankacılık işlemini hiçbir masraf ödemeden kolaylıkla gerçekleştirebilir.

Vakıf Katılım'da masrafsız bankacılık işlemlerinden yararlanırken banka şubelerine gitmeye gerek kalmaz. Vakıf Katılım’da; para çekme, para gönderme, fatura ödeme gibi bankacılık işlemlerini gerçekleştirirken herhangi bir masraf bedeli veya ücret ödenmez.

Masrafsız Bankacılığın Sunduğu Ayrıcalıklar

Vakıf Katılım’da, masrafsız bankacılık hizmetleri, banka müşterilerine birçok işlemde kolaylık ve ayrıcalık sağlar. Vakıf Katılım’da kullanıcılar, masrafsız şekilde; para gönderebilir, para çekebilir, hesap açabilir ve fatura ödeyebilirler. Vakıf Katılım müşterileri, sıklıkla kullanılan bankacılık işlemlerini ister online bankacılık platformlarından ister telefon bankacılığı üzerinden hızlı, kolay ve masrafsız şekilde gerçekleştirebilir. Bu ayrıcalık sayesinde Vakıf Katılım müşterileri, diledikleri bankacılık işlemlerini herhangi bir ek bedel ödemeden yapabilir. Vakıf Katılım’da müşteriler, ileri teknoloji ile donatılmış dijital bankacılık kanalı sayesinde istedikleri herhangi bir işlemi yalnız mesai saatinde değil günün herhangi bir saatinde gerçekleştirebilir.

Vakıf Katılım’da masrafsız bankacılık hizmetlerinde yalnız ana kart değil ama kart hesabına bağlı olan diğer hesap kartlarından herhangi bir masraf bedeli istenmez. Bu kullanışlılık ile birlikte, kullanıcılar istedikleri zaman ek hesap açmak ve ek kart çıkarmak için başvuruda bulunabilir.

Masrafsız banka hesapları yalnız bugününüzü değil geleceğinizi de korur. TL, Dolar, Euro ve altın cinsinden açılabilecek Vakıf Katılım hesapları ile birikimleriniz bizimle büyürken sizler de gönül rahatlığı ile hayatınıza devam edersiniz.

Vakıf Katılım’ın masrafsız bankacılık hizmetlerinde sunduğu pratiklik ve kullanışlılık sayesinde hem bankacılık işlemleriniz hem de birikimleriniz bizimle güvende!

asdfsfsdg

Vakıf Katılım’da masrafsız bankacılık işlemlerinden ücretsiz şekilde faydalanmak için masrafsız banka hesabınıza para yatırabilir ya da farklı bir hesaptan EFT ile masrafsız hesabınıza para göndererek yararlanılabilirsiniz.

Vakıf Katılım’da müşteriler, dijital bankacılığı kullanarak döviz ve altın alabilir, fatura ödemeleri yapılabilir ya da EFT/havale işlemleri gerçekleştirilebilir.

Vakıf Katılım’da ihtiyaç duyulduğu anda modern bankacılık işlemlerinin tamamı; internet bankacılığı, cep şube veya telefon bankacılığı aracılığı ile masrafsız bankacılık sayesinde hızlı ve kolay şekilde yapılabilir. Masrafsız bankacılık hizmetlerinin ayrıcalıklarından yararlanmak için başvuruda bulunmak isteyenler şubeye gitmeye gerek kalmadan Vakıf Katılım’ın internet sitesinden veya çağrı merkezinden form doldurarak Vakıf Katılım’ın özel dünyasına adım atabilirler.

Eğer siz de Vakıf Katılım'ın sunduğu avantajlardan yararlanmak istiyor ve müşteri olmak istiyorsanız Mobil Şube üzerinden başvurunuzu dilediğiniz saatte yapabilir ve aynı anda kart başvurusu yapabilirsiniz.

Eğer siz de oturduğunuz yerden Vakıf Katılım müşterisi olmak istiyorsanız cep telefonunuza Mobil Şube’yi indirin. Mobil Şube’de banka temsilcimiz ile görüntülü görüşerek müşteri olabilirsiniz. Böylece Vakıf Katılım müşterisi olarak; havale, EFT ve FAST gibi birçok işlemlerinize masraf ödemekten kurtulursunuz.

Siz de Vakıf Katılım’ın sunduğu olanaklardan yararlanmak, banka müşterisi olmak, masrafsız bankacılık dünyasına katılmak ve avantajlı birçok işlemden yararlanmak istiyorsanız hemen başvurun!

masrafsız