Sizin adınıza tekerlekli sandalye bağışlarınızı Müge Anlı ATV stüdyolarına kendi araçlarımıza götürüp teslim ediyoruz. Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek. Yaptığınız bağışlar TSD aracılığıyla güvende. Tüm bağışçılarımız bağışlarının Müge anlı’ya ulaştığından emin olmaları için bağış yapılan sandalyenin üzerinde bağışçının adı soyadı ve telefon numarası yazılı şekilde teslim ediyor ve teslimat fotoğraflarını size iletiyoruz.

Tekerlekli sandalye bağışı yapmak ve bir engellinin umudu olmak en güzel hayır işleme yollarından biridir. ATV kanalının en çok izlenen programı olan Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı, tekerlekli sandalye bağışlarını Türkiye’nin dört bir yanındaki engellilerle buluşturuyor. Tekerlekli sandalye bağışı yapmak isteyenler, Müge Anlı tekerlekli sandalye bağışı yolu ile yardımlarını tekerlekli sandalye bekleyen vatandaşlara ulaştırıyor.

Müge Anlı tekerlekli sandalye bağışı en çok aranan ve merak edilen konulardan biri haline geldi. ATV Müge Anlı akülü tekerlekli sandalye ve manuel tekerlekli sandalye yardımı nasıl yapılır, bağış yapılan tekerlekli sandalye Müge Anlı programına nasıl ulaştırılır, merak ettiğiniz soruların cevabını hemen verelim.

ATV Müge Anlı Tekerlekli Sandalye

Tekerlekli sandalye bağışı ve ihtiyacı olan kişilere tekerlekli sandalye yardımı denildiğinde ilk akla gelen program olan ATV Müge Anlı programı, bağışların kabul edilmesinden tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olanlara ulaştırılmasına kadar her aşamanın titizlikle takip edildiği bir programdır. Müge Anlı ekibi, engellilere ücretsiz tekerlekli sandalye temininde oldukça yoğun bir şekilde çalışıyor. Türkiye’nin dört bir yanında tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan yürüme engelliler için ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ediyor. Çünkü manuel ve akülü sandalye bağışı yapanlar, yüksek katılımlarla bağış yapmaya devam ediyor.

Tekerlekli sandalye bağışı yapmak isteyenler ilk olarak medikal firmalardan biri ile görüşüp bağış yapmak istedikleri tekerlekli sandalye modeline karar veriyor. Seçilen ürünün ödemesi yapıldıktan sonra ürün kolileniyor ve koli üzerine bağışçının adı-soyadı, adresi ve telefon bilgileri yazılıyor. Kolilelen tekerlekli sandalye, Müge Anlı ekibine bizzat teslim ediliyor. Müge Anlı’nın bağışçıyı arayıp teşekkür ettiği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Tekerlekli Sandalye Bağışı Yapmak İçin Nereye Başvurulur?

Tekerlekli sandalye bağışı yapmak isteyenler valilik, kaymakamlık, vakıflar, yardım dernekleri, Kızılay, Müge Anlı Tatlı Sert programı, belediye, hastane veya fizik tedavi merkezlerine bağış yapabiliyor. Yardımdan faydalanmak isteyenler ise söz konusu kurum ve kuruluşlara başvuruda bulunarak tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu bildiriyor. Yardımlaşmanın en güzel örneği ücretsiz tekerlekli sandalye nasıl alınır sorusunun cevabı olan tekerlekli sandalye bağışı ile yapılan yardımlar her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Tekerlekli Sandalye Bağışı Yapmak İstiyorum

Tekerlekli sandalye bağışı yapmanın birçok yolu var demiştik. Bunlardan biri de medikal firmalarla irtibata geçmektir. Bağış yapılacak tekerlekli sandalyeye karar verildikten sonra ödeme yapılmakta ve sonrasında medikal firma bağışın ihtiyaç sahibi bir engelliye ulaşmasını sağlamaktadır. Tekerlekli Sandalye Dükkanı, bağış yapmak için başvuruda bulunabileceğiniz ve en uygun fiyatlarla bağış yapabileceğiniz bir firmadır. Son dönemlerde yapılan indirim ve kampanyalarla bağışçılar Tekerlekli Sandalye Dükkanı’nı tercih etmekte Müge Anlı tekerlekli sandalye nasıl gönderilir sorusuna Tekerlekli Sandalye Dükkanı tüm süreci takip ederek cevap vermektedir.

Müge Anlı Tekerlekli Sandalye Bağışı Fiyatları

Birçok tedarikçi firma, bağışçılara özel tekerlekli sandalye fiyatları, indirim ve kampanyaları ile yardımlaşmaya büyük destek oluyor. Bunlardan biri olan Tekerlekli Sandalye Dükkânı, en uygun fiyatlarla manuel ve akülü tekerlekli sandalye modellerine sahip bir firma olarak bağışçılarla yardıma ihtiyacı olanları buluşturuyor. Markasına ve modeline göre değişen fiyatlar, dönem-dönem uygulanan fiyat indirimi ve kampanyalarla bütçeleri zorlamıyor.

SIK SORULAN SORULAR

Müge Anlı Tekerlekli Sandalye Bağışı Nasıl Yapılır?

Her yaş gurubunda binlerce engellinin tekerlekli sandalye beklediği günümüzde Müge Anlı ve ekibi yapılan bağışlarla birçok engellinin yüzünü güldürdü. Halen devam eden bağışlarla yardımlaşma hızla devam ediyor. Siz de Müge Anlı tekerlekli sandalye bağışı nasıl yapılır merak ediyor ve bir bağış ta siz yapmak istiyorsanız, medikal firmalarla görüşüp yardımlarınızın ATV programına ve oradan da ihtiyaç sahibi bir engelliye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Engelliler için tekerlekli sandalye bağışı nasıl yapılır?

Engelliler için akülü tekerlekli sandalye bağışı yapmak ve Türkiye’nin bir ucundaki bir engelli vatandaşın hayatını kolaylaştırmak insanları en çok mutlu eden hayır işlerinden biri haline geldi. Yürüme engelliler için tekerlekli sandalye nasıl alınır sorusu da cevabı en çok aranan sorular arasına girdi. Engelliler için tekerlekli sandalye gerek şahsen firma mağazalarından gerekse medikal firmaların web siteleri üzerinden satın alınıyor. Bağışçı bağışını kendisi ulaştırdığı gibi medikal firma aracılığı ile de ihtiyaç sahibine ulaştırabiliyor. En kolay yolu, güvenilir bir medikal firmadan satın alma yaparak yine firma aracılığı ile bağışın engelli vatandaşa ulaşmasını sağlamaktır.

Onlarca marka ve modelde manuel ve akülü tekerlekli sandalye çeşitleri ile Tekerlekli Sandalye Dükkanı, UBB (Ulusal Bilgi Bankası) kayıtlı bir firma olup güvenle başvurabileceğiniz bir medikal firmadır.