Ordu Valiliği, ilin iç kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 3 Mart Salı günü bazı ilçelerde eğitime ara verildiğini duyurdu.
4 İLÇEDE EĞİTİME TAM ARA
Valilik açıklamasına göre Akkuş, Gölköy, Gürgentepe ve İkizce ilçelerinin tamamında eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
Çaybaşı ve Ulubey ilçelerinde ise kısmi olarak eğitime ara uygulanacak.
KAMU PERSONELİNE İDARİ İZİN
Eğitime tamamen ara verilen ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personel ile çocuğu kreş ve ana sınıfına devam eden anneler aynı gün idari izinli sayılacak.
Sağlık, güvenlik ve 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu ise ilgili kurumlar tarafından değerlendirilecek.
Yetkililer, vatandaşları buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.




